Korjaaja entsyymivalmiste, 30 kaps.

Korjaaja entsyymivalmiste, 30 kaps.
25,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Tehokas entsyymivalmiste kehosi elinvoiman vaalimiseen!

Yksityiskohdat

Puhdistamon Korjaaja sisältää joukon tehokkaita terapeuttisia entsyymejä, jotka tukevat kehon omia korjausmekanismeja. Valmiste sopii erityisesti ylirasitukseen, särkeviin tai väsyneisiin lihaksiin sekä arkoihin tukikudoksiin. Myös nivelille.

Käyttöohje:

2 kapselia kahdesti tai tarvittaessa useamman kerran päivässä tyhjään vatsaan, tunti ennen ruokailua tai kaksi tuntia ruokailun jälkeen.

Säilytys:

Säilytetään hyvin suljettuna kuivassa, huoneenlämmössä.

Mitkä ihmeen entsyymit?Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!Huomaathan, että suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221604
 • Ainesosat: Ainesosat: Bromelaiini, Proteaasi, Amylaasi, Katalaasi, Papaiini, Serrapeptidaasi, Lipaasi.

  Ravintolisälle ominaiset aineet 2 kapselia sisältää:

  Bromelaiini 1200 GDU
  Proteaasi 130,000 HUT
  Amylaasi 8,000 DU
  Katalaasi 100 Baker
  Papaiini 3,000,000 PU
  Serrapeptidaasi 80,000 SPU
  Lipaasi 690 FCCFIP
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen