Kookosvesi, 1 l

Kookosvesi, 1 l
6,95 €
( 6,95 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Piristävä elämän eliksiiri!

Yksityiskohdat

Tämä maultaan jopa hiukan vaniljaiseenkin vivahtava viettelys on totta tosiaan kookosvesien aatelia. Nuorista, vihreistä ja aivan pienistä kookospähkinöistä peräisin oleva kookosvesi on laadultaan aivan ylivertainen juoma.

Viehättävän virkistävä, mineraali- ja vitamiinirikas kookosvesi on äärimmäisen terveellistä kulauteltavaa! Kuona-aineille kyytiä antava kookosvesi vitalisoi kehoa ja pitää yllä ja palauttaa ihanteellisella tavalla. Erityisen suositeltavaa kookosveden nauttiminen on urheilusuoritusten jälkeen! Huippusuosittu kookosvesi on luonnon oma urheilujuoma - Sinun ja ympäristön parhaaksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060118260203
 • Ainesosat: Ainesosat: Kookospähkinä.

  Ravintosisältö/ 100 ml:
  Energiaa: 20,6 kcal
  (98,3 kJ) Rasvaa 0 g
  Hiilihydraatteja: 4,66 g
  Ravintokuitua: 4,66 g
  Proteiinia: 223 mg
  Magnesiumia: 8,3 mg
  C-vitamiinia: 0,66 mg
  Kalsiumia: 13,3 mg
  Natriumia: 11,6 mg
  Fosforia: 5,66 mg
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Kookosvedet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen