Neitsytkookosöljy, 1 l

Neitsytkookosöljy, 1 l
16,90 €
( 16,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Terveyden ja kauneuden lähde!

”Suurin valikoimistanne löytyvä lasipurnukka kookosöljyä on ollut vakiokalustoa kotona jo kolmatta vuotta. Kosteutan sillä ihoni päivittäin ja käytän myös ruoanlaitossa/leivonnassa.”

- Mona"Ilman Cocovin kookosöljyä ei varmasti meidän perhe pärjäisi päivääkään! Tätä ihanaa öljyä tulee käytettyä päivittäin. Ruuanlaitossa se sopii lähes kaikkeen. Kookosöljy soveltuu myös paistamiseen paremmin kuin hyvin. Käytän kookosöljyä myös kahvin sekaan, pirtelöihin, hiusten hoitoon, hampaiden pesuun/valkaisuun, hierontaan, ihovoiteeksi kaikkialle - sekä myös deodoranttina. On hyvä, että purkki on iso ja riittoisa, koska kookosöljy on käytössä myös meikinpoistoon ja sheivaukseen. Cocovin kooksöljy on todella hyvänmakuinen ja riittoisa. PS: Ihana, sallittu nautinto on voimakaksikko: kookosöljyä sekä makeaa Jaksamisleipää!"

-Ciia“Öljyjen monitoimi-osaaja, toimii lähes jokapaikassa ja joka asiaan :D!”

- Sari“Palaan aina takaisin tähän öljyyn. Huippu iholle ja ruuanlaittoon.”


- Jenni

Yksityiskohdat

CocoVin luomulaatuinen kookosöljy on kylmäpuristettua, puhdasta ja korkealaatuista samettisen pehmeän makuista öljyä Filippiineiltä.

Kookosöljy eli kookosrasva on kasviöljy, joka valmistetaan kookospähkinän lihasta. CocoVin luomulaatuinen kookosöljy on kylmäpuristettua Filippiiniläistä neitsytkookosöljyä. Neitsytkookosöljyä ei ole raffinoitu, valkaistu tai kovetettu. Valmistusmenetelmän ansiosta kookosöljyn luonnolliset ravintoaineet sekä aromit on saatu säilymään parhaalla mahdollisella tavalla. Kookosöljy sisältää paljon keskipitkiä rasvahappoja.

Käyttö:

Voit korvata kookosöljyllä perinteiset rasvat ruoanlaitossa, leivonnassa sekä levitteissä. Neitsytkookosöljy soveltuu hyvin myös ihon- ja hiustenhoitoon. Testaa ja tykästy!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617150778,6430043700096
 • Ainesosat: Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 890 kcal
  Rasvat
  Tyydyttyneet 93 g
  Kertatyydyttymättömät 6 g
  Monityydyttymättömät 1g
  Kolesteroli 0 g

  Rasvahappokoostumus:
  Lauriinihappo 51,5%
  Myristiinihappo 20%
  Palmitiinihappo 9,7%
  Öljyhappo 7,3%
  Kapryylihappo 5,9%
  Kapriinihappo 6,3%
  Steariinihappo 2,3%
  Lioleenihappo 1,8%
 • Alkuperämaa: Filippiinit
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen