Koivuntuhkauute, 1000 ml

Koivuntuhkauute, 1000 ml
35,95 €
( 35,95 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Hyväksi emästasapainollesi

"Mahassa tuntuu huomattavasti tasaisemmalta nyt, kun olen nauttinut koivuntuhkajuomaa viikon verran. Nyt jo tässä vaiheessa suosittelen muillekin!"

- Johanna

Yksityiskohdat

Koivuntuhkauute on valmistettu puhtaasta vedestä ja koivuntuhkasta. Sen lisäksi, että uute on emäksinen, se sisältää yli 60 mineraalia, jotka osaltaan vahvistavat tervettä solupohjaa.

Suositeltava päiväannos: Yhteensä 60-90ml, joka nautitaan kahdesti päivässä.

Kuinka käyttää:
1 litra, joka nautitaan kahdessa viikossa seuraavasti: 30 ml uutetta ja 2 dl mehua tai vettä, 1. viikko 2 kertaa päivässä, 2. viikko 3 kertaa päivässä. Käyttö on hyvä aloittaa varovasti eli esim. aamuin ja illoin lasillisella ja jatkossa voi ottaa päivälläkin tarpeen vaatiessa, kuitenkin enintään 4 annosta päivittäin. Uutetta nautitaan noin ½ tuntia ennen mahdollisten lääkkeiden ottamisen. Kahden viikon kuurin jälkeen tulee pitää 2 - 6 viikon tauko. Uutetta voidaan myös käyttää 3 kuukauden ajan 15 ml aamuin illoin.

Säilytys: Huoneen lämmössä tai viileässä kaapissa, valolta suojassa.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6420617151980
  • Ainesosat: Ainesosat: vesi, koivuntuhka (pH . 12,5)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen