Kehäkukka-kasvovesi, 100 ml

Kehäkukka-kasvovesi, 100 ml
22,95 €
( 229,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Ihoa rauhoittava kasvovesi normaalille ja sekaiholle.

Yksityiskohdat

Virkistävä, rauhoittava ja tasapainottava kasvovesi normaalista sekaiholle ja tulehdusherkälle iholle. Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle hyvä talviajan kasvovesi sen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi (puhdistaa ja ehkäisee talviajan pintakuivuutta). Auyrvedisesti PITTA -ihon kasvovesi. Suositellaan aamuin illoin pesun yhteydessä. Ehkäisee ja poistaa pintajännitystä. Voidaan myös taputella iholle tehotiivisteen tapaan ja tarvittaessa jättää vaikuttamaan yöksi sellaisenaan ilman hoitovoidetta.

Providan -sarjan hoitavat kasvovedet sisältävät bio-aktiivisia aineosia. Ne stimuloivat ihon toimintoja, tasapainottavat ihon pH-arvon ja auttavat säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden. Ihosta tulee pehmeä ja ihon happipitoisuus paranee. Säännöllisessä käytössä ne auttavat nopeuttamaan luontaista ihon solujen uusiutumisprosessia.

Käyttö: Päivittäisen puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Kun ihosi on vielä kostea puhdistuksen jälkeen, kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Lisätiedot

 • EAN: 4260009210305
 • Ainesosat:
  INGREDIENTS / INCI:

  Aqua. Glycerin*. Alcohol*. Calendula officinalis flower***. Crataegus monogyna leaf extract***. Malva sylvestris flower extract***. Rosa centifolia flower*. Lavandula angustifolia oil*. Cymbopogon nardus oil*. Pelargonium graveolens oil*. Krameria triandra root extract. Iris versicolor extract. Rosa centifolia flower oil. Parfum**. ( Linalool**. Geraniol**. Citronellol**. Limonene**. Citral**. Eugenol**.) 

  * = From controlled organic cultivation
  ** = Natural essential oils 
  *** = Demeter
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Kasvovedet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka