Kasvovesi, Ruusu (ruusuvesi), 100 ml

Kasvovesi, Ruusu (ruusuvesi), 100 ml
19,90 €
( 199,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ruusuvesi kasvojesi kaunistukseksi.

“Herkän ja kuivan ihon pelastaja! Suihkauttele ruusuvettä kasvoille pitkin päivää ja näyttöpäätteen kuivattamat kasvot kiittävät.”

- Emmi

Yksityiskohdat

Ruusun eteerisen öljyn tislauksen ohessa syntyvä ruusuvesi on ihanteellinen kasvovesi. Sopii myös kevyen meikin puhdistukseen ja koko kehon virkistykseen.

Ruusuvesi sopii kaikentyyppisille ihoille, mutta hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää, couperoottista ja ikääntyvää ihoa. Suloinen ruusun tuoksu hellii myös mieltä.

Nyt entistä ehompi: Flow Kosmetiikan hemmottelevaan ruusuveteen on nyt lisätty kosteutuskykyä sekä säilymistä edistävä Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate.  Kyseessä on täysin luonnonmukainen ja Cosmos-sertifioitu säilyvyyttä edistävä aine, joka on valmistettu fermentoinnin avulla retiisin juuresta sekä Leuconostoc kimchii –maitohappobakteerista. Tämän tuotteen ihoa hoitavat ja tuotettasäilövät ominaisuudet perustuvat kasvien ja mikro-organismien luontaisiin puolustusmekanismeihin. Lisäksi tällä mainiolla apuaineella on ihoa kosteuttava vaikutus, valmistajan tutkimuksessa 10% lisäys tuotteen kosteutuskykyyn jo pienillä pitoisuuksilla 

Vegaaninen.

Ei sisällä alkoholia tai muita säilöviä aineita.

Lisätiedot

  • Ainesosat: INCI: Rosa Damascena Water
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kasvovedet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen