Kasvovesi, 100 ml

Kasvovesi, 100 ml
17,90 €
( 179,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hajusteeton luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen

Anna tämän kasvoveden huolehtia ihostasi!

Yksityiskohdat

Virkistävä, ravinnerikas ja kosteuttava kasvovesi uudeltä lähikosmetiikkamerkki Murumurulta!

Tällä inkivääriuutetta ja prebioottia sisältävällä kasvovedellä on monta tärkeää tehtävää. Kasvoveden avulla pyyhit helposti pois viimeiset meikinjäljet ja tasapainoitat ihon pH-arvoa kasvojenpesun jälkeen. Raikas, ihoa virkistävä kasvovesi tuo iholle sen kaipaamaa kosteutta ja suojaa.

Tässäpä muuten kova uutuus! 100% kotimainen, Helsingin Herttoniemessä tuotteensa valmistava luonnonkosmetiikkamerkki Murumuru!
Murumurun tuotteet ovat Ekologisia, sertifioituja, vegaanisia, puhtaita, selkeitä ja kaikki muutkin ihanat superlatiivit vilpittömästi täyttäviä aineita, ilman turhaa hypetystä!
Luotettavan tahon valmistama ja testaama, ei mitään turhaa, siksi turvallinen ja sopii myös lapisille!

Sarjan raaka-aineissa on paljon suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä ne perustuvat ihoa hoitavaan ja rauhoittavaan murumuruvoihin.

Sarjan valmistaja on Naviter. Sama, joka on valmistanut kovasti hoitolapuolella suositun ja käytetyn Ekopharman.
Murumurusta löydät sopivan purnukan niin päivittäiseen ihonhoitoon kuin hiustenhoitoonkin. Sarjan tuotteet ovat hyvin monikäyttöisiä ja ne tuo iloa jokapäiväiseen ihon- ja hiustenhoitoon.

Lisätiedot

  • EAN: 6430056089225
  • Ainesosat: Aqua, Glycerin, Sodium PCA, Zingiber Officinale Root Extract, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Parfum (Natural)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kasvovedet
  • Ominaisuudet: hajusteeton, luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen