Kasvo- ja vartalovoide, 200 ml

Kasvo- ja vartalovoide, 200 ml
14,90 €
( 74,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Loistavan hinta-laatusuhteen omaava "luonnonkosmetiikan perusvoide" sopii sekä kasvojen että vartalon iholle.

Yksityiskohdat

Avril-sarjan  pehmeän ihon aikaansaava, Ecocert -sertifioitu Kasvo- ja vartalovoide on luonnonkosmetiikan "perusvoide" , joka sopii käytettäväksi ihan koko perheelle. Loistavan hinta-laatusuhteen omaava voide on tykätty tuttavuus, joka levittyy iholle helposti. Kevyt ja ravitseva valinta - testaa ja tykästy toden teolla!

Avril Organic on vallan mainion (melkenpä ylivertaisen) hinta-laatu -suhteen omaava, Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Avril Organic:in missiona on tehdä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.

Avrililla on toiminnassaan neljä tärkeää arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu:

- Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
- Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.
- Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia.
- Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Lisätiedot

  • EAN: 3662217004867
  • Alkuperämaa: Ranska