Kaneli, jauhettu (ceylon-kaneli, ceyloninkaneli), 40 g

Kaneli, jauhettu (ceylon-kaneli, ceyloninkaneli), 40 g
3,39 €
( 84,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lämmittävä luomumauste

Yksityiskohdat

Luonnonmukaisesti tuotettua jauhettua Ceylon-kanelia kivassa pahvipakkauksessa - makuhermojasi helisyttelemään ja terveytesi tueksi.

Lämmittävä ja aromaattinen luomukaneli on erinomainen, lämmittävä mauste talvella. Vatsaasi vaaliva, liikamurkinoinnin tuomaa ylensyönyttä oloa helpottava mauste, joka kukoistaa ansaitulla paikallaan etenkin joulun ajan aterioilla. Huom.! Suosi ainoastaan Cinnamomum Zeylanicum – eli ceylonin kanelia – sillä Cinnamomum Cassia, eli cassia-kanelissa, jota suurin osa tavallisissa kaupoissa myytävistä kaneleista on (Cinnamomum-sukuun kuuluu yli 200 eri lajiketta!) sisältää maksalle haitallista kumariinia.

Kaneli on paitsi mukavan makuinen maustaja myös luonteikas luonnontroppi. Maustekaappisi olkoon siis myös lääkekaappisi - anna kanelin tehdä tehtävänsä terveytesi tukena!

Antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle.Tiedäthän myös sen, että kanelikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Sonnentor on luomulaatuisiin yrtteihin, mausteisiin ja teelaatuihin erikoistunut itävaltalainen yritys. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, vanhempien sukupolvien kunnioittaminen, maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäminen sekä sosiaalinen vastuu. Sonnentorilta löydät laajan valikoiman luomumausteita, joilla on myönteisiä vaikutuksia myös ihmisen hyvinvointiin.

Lisätiedot

  • EAN: 9004145007345
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Kaneli, Mausteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen