Sculpt Buki -kabukisivellin

Sculpt Buki -kabukisivellin

Normaali hinta: 17,90 €

Special Price 10,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Kasvojen muotoilun aatelia!

Yksityiskohdat

Sculpt Buki -varjostussiveltimellä muotoilet helposti itsellesi kauniit kasvot.

Näppärästi muotoiltu sivellin varjostusvärien täydelliseen levittämiseen. Contour-meikkiin riittää kun sipaiset varjostusväriä siveltimen paksuimpaan kohtaan ja levität sitten tarkasti varjostettaviin kohtiin. Jos silmääsi miellyttää enemmän häivytetympi varjostus, saat sen mukavasti ottamalla väriä koko siveltimelle ja sipaisten pienillä edestakaisin suuntautuvilla liikkeillä.

Osta oitis tämä timanttinen varjostussivellin!

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

Lisätiedot

  • EAN: 79625016222
  • Ainesosat: EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Siveltimet
  • Ominaisuudet: vegaaninen