K2-vitamiinikapselit

60 kapselia
K2-vitamiinikapselit
60 kapselia
24,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Laadukas, kotimainen K2-vitamiini verisuonten ja luitten terveydeksi!

Yksityiskohdat

K2-vitamiini on saavuttanut suuren suosion luuston ja verisuonten hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Valitettavasti suurin osa suomalaisista saa K2-vitamiinia kuitenkin liian vähän ravinnostaan. Nämä kapselit ovat helppo keino huolehtia K2-vitamiin saannista!

K2-vitamiinin lähteet ravinnossa:
Hyviä K2-vitamiinin lähteitä ovat hapatetuista soijapavuista valmitettu natto, hapankaali ja tietyt juustolajit, jotka on valmistettu ruohoa syöneiden lehmien maidosta.Puhdas+ Caps K2-vitamiini on vahva K-vitamiinivalmiste. Tuotteen sisältämä MenaQ7-menakinoni on luonnollinen K2-vitamiini, jonka elimistö käyttää poikkeuksellisen tehokkaasti hyödykseen.

Puhdas+ Caps -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6430050001605
 • Ainesosat: Ainesosat: kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), menakinoni.

  Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille.

  1 kapseli sisältää K2-vitamiinia 100 µg (*133 %) *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

  INGREDIENSER: kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), menakinon. 

  Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. KOSTTILLSKOTT 

  Näringsinnehåll: Vitamin K 100 ug (*133 %)

  *% av referensvärdet för det dagliga intaget

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen