Ihokarvanpoistoliuskat, kainalot & bikinirajat

Ihokarvanpoistoliuskat, kainalot & bikinirajat
10,65 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Hellävaraiseen ja helppoon ihokarvojen poistoon.

Yksityiskohdat

Hypoallergeeniset, herkälle iholle sopivat Acorelle Ihokarvanpoistoliuskat bikinirajalle ja kainaloille sekä säärille. Mukana myös karvanpoiston jälkeinen hoitoöljy. Käyttövalmiit liuskat ovat tehokkaita myös lyhyelle karvalle. Todistettu vaikutus 3-4 viikoksi.

Ominaisuudet:

Välitöntä pehmeyttä ja mukavuutta: tämä tuote kunnioittaa ihoasi ja sisältää kosteuttavaa Aloe Veraa sekä hoitavaa ihokarvojen uudelleenkasvua hidastavaa atsuleenia.
Hellävaraiset iholle: Acorellen ihokarvanpoistoliuskoissa ei ole käytetty allergisoivia ainesosia tai parabeenejä. Tuotteet ovat testatusti hypoallergeenisiä.
Helppo ja tehokas käyttää: liuskat ovat käyttövalmiita ja tehokkaita myös lyhyille ihokarvoille.

Käyttö:

Lämmitä liuska käsien välissä ja vedä liuskat irti toisistaan. Aseta liuska kuivalle iholle ja hiero liuskaa karvojen kasvun suuntaan. Vedä liuska napakasti vastakkaiseen suuntaan ja toista kunnes liuska on täynnä karvoja. Käytä lopuksi hoitoöljyä poistamaan loppu vaha iholta.

Lisätiedot

  • EAN: 3700343040189,3700343040592
  • Ainesosat: Liuskavahan INCI: GLYCERYL ROSINATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*.* =Luomuviljelty ainesosa
    Hoitoöljyn INCI: ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, PARFUM . * =Luomuviljelty ainesosa
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Ihokarvanpoisto
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka