Hyaluronihappo complex

Hyaluronihappo complex
64,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton
Nuorekas iho ja nivelet notkeiksi!

Yksityiskohdat

Ravintolisä aikuisille. Hyaluronihappo on luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. Hyaluronihappoa on kutsuttu "Nuoruuden lähteen avaimeksi" ja se on ihosi ylin ystävä ja erittäin suosittu ja käytetty ravintolisä ihon kauneudestaan huolehtivien keskuudessa.

Käyttö: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhuollon ammattilaisen antaman ohjeen mukaan. Ei suositella raskaanaoleville.

Solgarin huippulaadukkaat ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä monipuolisesti ja luonnollisesti.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 33984014176
  • Ainesosat: Aktiiviset ainesosat (1 tabletti): BioCell Kollageeni II®-uute 1200 mg, Hydrolysoitu kollageeni tyyppi II 740 mg, Kondroitiinisulfaatti 192 mg, Hyaluronihappo 120 mg, C-vitamiinia (kalsiumaskorbaatti)100mg, 125*. * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

    Muut ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseroli), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuola), väriaine (titaanidioksidi).
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Hyaluronihappo, Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton