Hiusväri, henna, 100 g

Hiusväri, henna, 100 g
14,95 €
( 149,50 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Hempeät hennansävyiset hiukset huomataan!

“Tästä on tullu mun uus suosikki henna! Ihanaa tässä on se että vaikutusaika on vaan 30-90min ja väri on myös pakattu pieniin annospusseihin. Hyvä lopputulos ja vielä lyhyellä ajalla!”

- Maimi

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Ruohonjuuren henkilökunta valitsi Cultivator´s-sarjan kasviperäiset hiusvärit vuoden parhaiksi hiustuotteiksi?

"Cultivator´s-sarjan kasviperäiset hiusvärit ovat turvallinen ja toimiva ratkaisu tukan värjäykseen. Huippulaadukkaat kasvivärit hoitavat hiuksia sekä lisäävät niiden kiiltoa ja eloisuutta. "Värikypäräongelmankin" välttää kasviperäisillä hiusväreillä, joilla värjätessä lopputulos on luonnollisen kaunis - ihan ilman turhia kemikaaleja", raatimme kiittelee.

Cultivator’s organic- hiusvärit ovat turvallisia, luonnollisista kasvisperäisistä raaka-aineista valmistettuja vesiliukoisia hiusvärejä.

Kasviperäiset hiusvärit ovat valmistettu yhdistämällä 100% luomulaatuisia ainesosia ja kasvivärejä. Värisävyinä pigmenttiä antamaan käytetään luonnollisia värjääviä kasvimaailman antimia. Lisäksi rauhoittavana ainesosana muita luonnon raaka-aineita, kuten aloe veraa, sekä kamomillaa. Hiusvärit ovat 100 % kemikaalivapaita. Ne eivät sisällä PPD:tä, synteettisiä rakenne- ja hoitoaineita, vetyperoksiidia tai ammoniakkia tai muita hiuksille haitallisia kemikaaleja.

Lisätiedot

 • EAN: 8906076150170,8906076150910,8906076152051
 • Ainesosat: INGREDIENTS (INCI LIST):
  LAWSONIA INERMIS (HENNA) POWDER*
  ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) POWDER*
  *= INGREDIENTS FROM ORGANIC FARMING.
 • Alkuperämaa: Intia
 • Tuotetyyppi: Hiusvärit
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka