Herneproteiini-isolaatti, 250 g

Herneproteiini-isolaatti, 250 g
10,99 €
( 43,96 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Vegaaninen voimatuoja!

”Tosi hyvä tuote, käytän treenin tueksi."

- Sami

Yksityiskohdat

Helposti sulavassa muodossa, vegaanista proteiinia, jonka avulla saat tuotua tuhtiutta sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin - sekä tietysti käyttää herneproteiinia ravintolisänä vaikkapa smoothieiden seassa. Herneproteiini-isolaatti sisältää 85,5 % proteiinia ja vain 2,3 g hiilihydraatteja. Gluteeniton ja hypoallergeeninen vaihtoehto, jossa on mainio amoni-rasvahappokoostumus. Suositeltu päiväannos on kaksi kukkurallista teelusikallista jauhetta eli n. 20 g

Laadukkaissa, makeuttamattomissa ja hyvältä maistuvissa Pulsin -sarjan proteiinijauheissa proteiini on elimistölle helposti sulavassa ja hyödynnettävässä muodossa. Pulsin -proteiinijauheita suositellaan urheilijoille, kuntoilijoille - ja ylipäätään kaikille ravitsemuksestaan ja hyvinvoinnistaan huolehtiville.

Proteiinijauheet auttavat lihasten kasvattamisessa, treeneistä palautumisessa, verensokerin heilahtelujen säätelemisessä ja ne myös auttavat pitämään yllä vahvaa vastustuskykyä.

Pulsin -sarjan proteiinijauheita voit näppärästi sekoittaa smoothieiden ja muiden juomien tai vaikkapa jogurtin tai viilin joukkoon. Kokeile ja tykästy!

Lisätiedot

 • EAN: 5060142010195
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 351kcal
  Proteiinia 85.5g
  Hiilihydraatteja 2.3g
  Rasvaa 7,1g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Herne
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen