Helokkivoide, 50 ml

Helokkivoide, 50 ml
23,95 €
( 479,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hehkeytystä helokista kosteusköyhälle iholle.

Yksityiskohdat

Kosteutusta kaipaavaa sekaihoa ja normaalia ihoa varten suunniteltu, vahvistava ja ravitseva tehokosteusvoide sekä päivä- että yökäyttöön. Tämä voide on erittäin hyvä tuote pigmenttiläiskiin taipuvaisen ihon päivittäiseen hoitoon. Hehkeyttävä Helokkivoide sisältää hoitavaa helokkiöljyä sekä ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloeta. Sopii erinomaisesti myös atooppiselle iholle - ja luonnollisesti myös miehille. Ayurvedisesti ajateltu PITTA-kehotyypin ihon kosteusvoide.

Vegaaninen.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Lisätiedot

  • EAN: 4260009210022
  • Ainesosat:
    INGREDIENTS / INCI:

    Aqua, soybean oil, glyceryl stearate, sorbitol, cetyl palmitate, cetearyl alcohol, stearic acid, Evening primrose oil, Persea gratissima, Malva sylvestris, bencoic extract, Aloe-barbadensis, tocopherol (vitamin E), alcohol, Citrus aurentium, Rosa centifolia.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hoitovoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen