Heimgart -mikroversot, aloituspakkaus ja siementyynyt nyt tilattavissa Ruohonjuuren verkkokaupasta!

Ruohonjuuren verkkokaupan valikoimiin on saapunut Heimgart-mikroversotussysteemi, joka on niittänyt maailmalla kehuja kätevyytensä ansiosta.

Heimgart on mikroversojen kasvatusjärjestelmä, joka toimii täysin ilman multaa ja ilman jatkuvaa kastelua. Kasvukausi on siis käsillä koko ajan.
Heimgartin kuutta lajiketta voidaan kasvattaa ympäri vuoden

Heimgart-mikroversotyssysteemin ideana on tehdä terveellisen tuoreruuan kasvattamisen ja nauttimisen mahdollisimman vaivattomaksi myös ahtaissa kerrostaloasunnoissa asusteleville ihmisille. Aiemmin tuoreruuan kasvattelu ei ole ollut kovinkaan helppoa urbaaneille ihmisille, joilla ei ole puutarhaa tai parveketta.

Lue blogistamme lisää Heimgart -tuotteista >>

NÄIN TILAAT HEIMGART-TUOTTEITA RUOHONJUUREN VERKKOKAUPASTA:

   • Tilauksesi toimitetaan sinulle suoraan Heimgartilta erillisellä toimituksella.

   • Tilatessasi samalla Ruohonjuuren verkkokaupan tuotteita, tilauksesi toimitetaan kahtena erillisenä lähetyksenä.

   • Heimgartin tuotteet ovat tilattavissa ainoastaan verkkokaupastamme. Toistaiseksi tuotteet eivät ole myynnissä kivijalkamyymälöissämme.

   • Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Heimgartin asiakaspalveluun: info@heimgart.fi. Samoin, jos haluat palauttaa tai reklamoida tilaamastasi Heimgart - tuotteesta, otathan yhteyttä heidän asiakaspalveluun.

   • Huom. Jos haluat tilauksesi noudolla Kampin myymälästämme, Heimgart toimittaa tuotteet myymälään. Tällöin noudon käsittely-/toimitusaika on hiukan tavallista pidempi. Laitamme sinulle viestiä/sähköpostia, kun tilauksesi on noudettavissa.