Härkäpapurouhe, 1 kg

Härkäpapurouhe, 1 kg
8,95 €
( 8,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta vegaaninen
Tuhti proteiinilisä rikastuttaa ruokavaliosi!

Yksityiskohdat

Kotimainen laadukas härkäpapurouhe. Proteiinipitoista (29 %) rouhetta voidaan käyttää soijarouheen tapaan raaka-aineena kasvispihveissä,-pyöryköissä, -ja padoissa.

Hyvä ruoka on monipuolista ja se sisältää riittävästi proteiinia. Riittävän proteiinin päivittäinen saanti onkin hyvän syömisen perusta.

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositusten mukaan proteiinin osuus päivittäisestä energiansaannista tulisi olla 10–20 % ja suomalaisten saanti on noin 17 %. Suuremmankin proteiinimäärän saannista (20–30 %) on nähty usein olevan hyötyä terveydelle ja painonhallinnalle.

Proteiinin saantiin kannattaa kiinnittää huomiota. Proteiini lisää kylläisyyden tunnetta ja pitää nälän pidempään loitolla. Kasvisruoka sisältää tyypillisesti vähemmän proteiinia, sen vuoksi proteiinipitoisten kasvistuotteiden kehittäminen on merkityksellistä.

Palkokasvit, kuten herne, sisältävät runsaasti tärkeitä ravintoaineita – eritoten proteiinia. Vaikka proteiinien tarve vaihtelee yksilöllisesti, kasvuikäiset, vanhukset ja aktiivisesti liikkuvat tarvitsevat proteiinia normaalia enemmän.

Paulähteen Vihannestila viljelee ja jatkojalostaa härkäpapua sekä luonnonmukaisena, että tavanomaisena viljelynä. Tavoitteenamme on tarjota ruuanlaittajille suomalaisia mutkattomia raaka-aineita, jotka rasittavat luontoa mahdollisimman vähän, ja omaavat korkeita pitoisuuksia ravintoaineita. Me Paulähteen Vihannestilalla kunnioitamme kotimaista ruuantuotantoa, perinteitä sekä puhdasta luontoa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että härkäpavutkaan eivät toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430049540610,6430049540627
  • Ainesosat: Ainesosat: Härkäpapurouhe*.*= luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Härkäpapu
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, vegaaninen