Hampunsiemenöljy (hamppuöljy), 500 ml

Hampunsiemenöljy (hamppuöljy), 500 ml
19,99 €
( 39,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Anna kotoisen hampun rikastaa ravintosi!

Yksityiskohdat

Miedon pähkinäistä kylmäpuristettua ja kotimaista hampunsiemenöljyä Hirvikorven tilalta. Parhaimmillaan salaateissa ja dipeissä.

Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja. Hampunsiemenöljy on varsinainen kauneusöljy, joka tukee myös ihosi hyvinvointia. Nauti laadukasta luomuöljyä sisäisesti (esimerkiksi salaattien joukossa tai sellaisenaan) tai käytä sitä ihoöljyjä (kun levität öljyn suihkun jälkeen vielä hivenen kostealle iholle, öljy levittyy ja imeytyy parhaiten). Hamppuöljy ravitsee ja hoitaa tehokkaasti herkkää ja atooppista ihoa.

Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Tämän lisäksi E- vitamiineja, kalsiumia sekä muita tärkeitä mineraaleja. Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa. Täydellinen omega 3- ja 6-rasvahappojen suhde 1:3!

Omega-3-rasvahapot alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja,auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.Lisätiedot

 • EAN: 6430029586034
 • Ainesosat: Hampunsiemenöljyn rasvakoostumus:
  Tyydyttyneet rasvahapot 10 %
  Tyydyttymättömät rasvahapot 89 %
  Omega-3
      Alfalinoleenihappo (ALA) 18 %
      Stearidonihappo (SDA) 0,7 %
  Omega-6
      Linolihappo (LA) 55%
      Gammalinoleenihappo (GLA) 3,3%
  Omega-9
      Oleiinihappo 12%
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hamppu
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen