Hampunsiemenöljy (hamppuöljy), 250 ml

Hampunsiemenöljy (hamppuöljy), 250 ml
11,95 €
( 47,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Anna hampun hoitaa hipiääsi!

"Olin innoissani saadessani hamppyöljyn testiin, sillä olin kuullut, että siitä voisi olla apua atopiaan taipuvalle iholle. Tätä öljyä on helppo lorauttaa salaattiin tai minkä tahansa ruoan joukkoon ja innostuin myös levittämään öljyä kasvoilleni! Myös smoothieen öljyä on lorahtanut ja tavallisesti kuivahko iho tuntuu piristyneen. Toimii myös kesäsäärille!"
- Erika Rautiainen, kilpa-aerobic:aaja ja Ruohonjuuren asiakas

"Talvella ihoni kuivuu merkittävästi ja hamppuöljystä on sisäisesti nautittuna ollut siihen suurta apua. Tiesitkö että juuri tätä öljyä suositellaan atooppisen ihon hoitoon? PS: Hamppuproteiini on erinomaista kasvivalkuaisainetta, koska se sisältää kaikki elimistölle välttämättömät aminohapot."
- Padma

Yksityiskohdat

Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja. Hampunsiemenöljy on varsinainen kauneusöljy, joka tukee myös ihosi hyvinvointia. Nauti laadukasta luomuöljyä sisäisesti (esimerkiksi salaattien joukossa tai sellaisenaan) tai käytä sitä ihoöljyjä (kun levität öljyn suihkun jälkeen vielä hivenen kostealle iholle, öljy levittyy ja imeytyy parhaiten). Hamppuöljy ravitsee ja hoitaa tehokkaasti herkkää ja atooppista ihoa. 

Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Tämän lisäksi E- vitamiineja, kalsiumia sekä muita tärkeitä mineraaleja. Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa. Täydellinen omega 3- ja 6-rasvahappojen suhde 1:3!

Omega-3-rasvahapot alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Lisätiedot

 • Ainesosat:

  Hampunsiemenöljyn rasvakoostumus:

  Tyydyttyneet rasvahapot 10 %
  Tyydyttymättömät rasvahapot 89 %
  Omega-3
      Alfalinoleenihappo (ALA) 18 %
      Stearidonihappo (SDA) 0,7 %
  Omega-6
      Linolihappo (LA) 55%
      Gammalinoleenihappo (GLA) 3,3%
  Omega-9
      Oleiinihappo 12%

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Hamppu
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen