Hampunsiemen, idätetty, 500 g

Hampunsiemen, idätetty, 500 g
22,95 €
( 45,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Terveyttä hampusta!

Yksityiskohdat

Hamppumaan luomu hampunsiemenet on valmiiksi idätetty, jonka vuoksi vitamiinit ja mineraalit ovat paremmin elimistön hyödynnettävissä.

Käyttö: Roskuvan herkullista sellaisenaan nautittuna tai ripotteltuna välipalan tai ruoan joukkoon.

Yli 65% hampunsiemenen proteiineista on erittäin hyvin imeytyvää edestiiniä. Loput 35% on albumiinia, joka on myös äärimmäisen hyvin imeytyvä proteiinityyppi. Sekä edestiini, että albumiini ovat hypoallergisia eli ne aiheuttavat hyvin vähän allergisia reaktioita.

Korkealaatuiset ja pehmeän pähkinäiset kuoritut hampunsiemenet sopivat erinomaisesti välipalojasi täydentämään, naposteltavaksi sellaisenaan ja jälkiruokien valmistukseen.

Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Tämän lisäksi E- vitamiineja, kalsiumia sekä muita tärkeitä mineraaleja. Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa. Täydellinen omega 3- ja 6-rasvahappojen suhde 1:3!

Jo yhdestä annoksesta, ruokalusikallisesta (30g), saat kokonaan päivän omega 3-rasvahappojen tarpeesi.Hampunsiemen sisältää ainoana kasvikunnan proteiinina kaikki ihmisen tarvitsemaa 20 eri aminohappoa, sekä kaikki 8 välttämätöntä.Rapean herkullista ja ainutlaatuista ravintoa välipaloja täydentämään, naposteluun ja ruoanvalmistukseen. Idättämisen ansiosta proteiinit ovat pilkkoutuneet paremmin imeytyviksi, yksinkertaisiksi aminohapoiksi. Yksi annos (30g) kattaa lähes kokonaan päivän omega 3-rasvahappojen tarpeen, lähes puolet kuiduntarpeesta sekä kymmenesosan E-vitamiinin saantisuosituksesta. Nauti täydellisyydestä, jonka luonto tarjoaa!

Lisätiedot

  • EAN: 6430056690049
  • Ainesosat: Ainesosat: idätetty hampunsiemen*.* = luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Slovakia
  • Tuotetyyppi: Hamppu
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen