GuaSha-hierontakivi, vihreä aventuriini eli jade (guasha)

GuaSha-hierontakivi, vihreä aventuriini eli jade (guasha)
14,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

GuaSha: kiinteytä kasvosi, vetreytä lihaksesi!

“Kasvohieronta onnistuu tällä parhaiten, koska se on muotoiltu juuri täydellisesti kasvojen linjojen mukaan. Käytän kasvoöljyä GuaShan alla ja hierontaliikkeet suuntaan kasvojen sisältä ulospäin, lymfanestekierron mukaisesti. Hieronnalla on monta ihon hyvinvoinnin kannalta hyvää tekevää vaikutusta mm .parantaa ihon kimmoisuutta, edistää kuona-aineiden poistumista ja tuo kosteutta ihon pintaan jolloin iho on kuulaampi,sileämpi ja heleämpi. Suosittelen vihreää kiveä herkälle iholle,mustaa epäpuhtaalle ja pinkkiä aikuiselle iholle. Tämähän on kiviterapiaa parhaimmillaan! Ihana ihonhoitorutiini joka ilta!”

- Hanna

“Luxus tuote jolla hoitaa koko kroppaa: erityisesti kasvojen alueen kireydet; yöpurennan aiheuttama leuankireys, sibeliusstressiryppy ja vaikka säärien lihaskalvot voidaan hoitaa guashan ja hyvän öljyn avulla”

- Reetta

Yksityiskohdat

Tässäpä mitä mainioin tuote rentouttavaan hierontaan! Tämä kauniin vihreä Infinitan Gua Sha aventuriini -hierontalasta sopii erinomaisesti kasvojen ja vartalon hierontaan.

Kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa, mikä taas puolestaan auttaa ihoa toipumaan ja palautumaan ympäristön stressitekijöiltä. Kirkastaa ja tasoittaa.

Käyttö kasvohieronnassa: Voit levittää mieleistäsi kasvoöljyä tai -voidetta iholle ennen hierontaa. Käsittele kasvojen ihoa aina hellävaraisesti. Kasvohierontaa voidaan toistaa päivittäin, muutama minuutti kerrallaan. Paina hierontalasta napakasti ihoa vasten, älä kuitenkaan venytä ihoa.

Gua Sha -hierontalasta on myös erinomainen ja tehokas apu koko kehon hierontaan. Hieronta aktivoi nesteaineenvaihduntaa, helpottaa lihaskipuja ja avaa lukkoja sekä lihaskalvoja. 

Käyttö vartalon hieronnassa: Voit levittää mieleistäsi öljyä tai voidetta iholle ennen hierontaa. Hiero lihasjumeja napakasti, ei kuitenkaan kivuliaasti. Huomioithan, että lihasten hieronnasta voi joskus tulla jälkiä ihoon, niiden pitäisi kuitenkin hävitä muutamassa päivässä. Käytä Gua Sha -hierontakiviä tarpeen mukaan.

Gua Sha -hierontakivet voi puhdistaa vedellä. Käsittele kiveä varoen, vältä kolhuja. Huomioithan, että hierontakivet ovat luonnontuote, eli niiden väri, säröt ja luonteet voivat luontaisesti vaihdella.

Materiaali: vihreä aventuriini
Mitat: noin 10 cm x 5 cm

Lisätiedot

  • EAN: 6430034201397
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Gua sha