Gua sha Beauty Tool, ruusukvartsi (guasha)

Gua sha Beauty Tool, ruusukvartsi (guasha)
13,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

GuaSha: rentouttaviin hetkiin ja hemmotteluun!

Yksityiskohdat

Tässäpä mitä mainioin tuote rentouttavaan hierontaan! Tämä kaunis Skinmoodin Gua Sha ruusukvartsi -hierontalasta sopii erinomaisesti kasvojen ja vartalon hierontaan.

Kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa, mikä taas puolestaan auttaa ihoa toipumaan ja palautumaan ympäristön stressitekijöiltä. Kirkastaa ja tasoittaa.

Käyttö kasvohieronnassa: Voit levittää mieleistäsi kasvoöljyä tai -voidetta iholle ennen hierontaa. Käsittele kasvojen ihoa aina hellävaraisesti. Kasvohierontaa voidaan toistaa päivittäin, muutama minuutti kerrallaan. Paina hierontalasta napakasti ihoa vasten, älä kuitenkaan venytä ihoa.

Gua Sha -hierontalasta on myös erinomainen ja tehokas apu koko kehon hierontaan. Hieronta aktivoi nesteaineenvaihduntaa, helpottaa lihaskipuja ja avaa lukkoja sekä lihaskalvoja. 

Käyttö vartalon hieronnassa: Voit levittää mieleistäsi öljyä tai voidetta iholle ennen hierontaa. Hiero lihasjumeja napakasti, ei kuitenkaan kivuliaasti. Huomioithan, että lihasten hieronnasta voi joskus tulla jälkiä ihoon, niiden pitäisi kuitenkin hävitä muutamassa päivässä. Käytä Gua Sha -hierontakiviä tarpeen mukaan.

Tiesithän, että ruusukvartsinen gua sha on luonnontuote, jonka väli vaihtelee erästä riippuen aivan vaaleasta vaaleanpuunaiseen? Värillä ei ole kuitenkaan väliä kauneustekojen saralla: sekä vaaleampi että punertavampi toimivat molemmat yhtä hyvin.

Gua Sha -hierontakiven voi puhdistaa vedellä. Käsittele kiveä varoen, vältä kolhuja. Huomioithan, että hierontakivi on luonnontuote, eli niiden väri, säröt ja luonteet voivat luontaisesti vaihdella.

Materiaali: Ruusukvartsi

Lisätiedot

  • EAN: 6430056390383
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Gua sha