Grand Palomar kahvi, jauhettu, limited edition, 200 g

Grand Palomar kahvi, jauhettu, limited edition, 200 g
11,45 €
( 57,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu reilu vegaaninen
Korkealaatuinen erikoiserä kuuluisaa Grand Palomar-luomukahvia kauniissa pakkauksessa!

Yksityiskohdat

Erikoiserä Gran Palomaria vain viideltä valitulta pienkahvitilalta. Tämän erikoiserän maussa tuntuu mantelin sekä hunajan pehmeän täyteläinen aromi, jota seuraa mehukas ja hämmästyttävän puhdas jälkimaku. Paahtoaste on hiukan vaaleampi kuin muissa keskipaahdoissamme.

Perun Andien El Palomar – alueelta tuleva erikoiserän kahvitilat on valittu korkean sijaintinsa sekä erikoishuolehditun tuotantonsa perusteella.

Paahtoaste : Keskipaahto

Alue : Chanchamayo - Peru (1550 mpy)

Sertifionti : Luomu

Prosessointi : Pesty

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430021042651
  • Ainesosat: Ainesosat: 100% Caturra-lajiketta*. *=Luomulaatuinen.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Vaaleapaahtoinen kahvi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, reilu, vegaaninen