Goji-marjat, 600 g

Goji-marjat, 600 g
34,95 €
( 58,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Puhdas, pehmeä ja herkullinen goji-marja.

Yksityiskohdat

Goji-marjat ovat yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Ne sisältävät mm. marjaksi korkean proteiinipitoisuuden (10-14%).

Nämä luomutuotetut goji-marjamme kasvavat 3500 m merenpinnan yläpuolella.

Goji-marjat sopivat erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa gojeista pehmeän pulleita ennen käyttöä. Käytä myös liotusvesi esimerkiksi smoothien pohjana!

Goji-marjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että goji-marjat eivät tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820229,6430055211146
 • Ainesosat: Ainesosat: Goji-marja*. *=Luomutuotettu.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa: 391 kcal
  Proteiinia: 13 g
  Hiilihydraatteja: 67 g
  Rasvaa: 1 g
  Ravintokuitua: 11 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Goji
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen