Ginger Chew Maapähkinä, 120 g, 120 g

Ginger Chew Maapähkinä, 120 g, 120 g

Normaali hinta: 5,95 €

Special Price 3,99 €

( 33,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen

Iki-ihanaa inkivääriä maapähkinällä höystettynä

"Ihan ehdottomasti paras inkiväärikarkki tai mikä tahansa karkki koko maailmassa, mitä olen ikinä maistanut! Maapähkinävoin maku tuo ihanaa pehmeyttä ja sopii iskevän inkiväärin kaveriksi! Rakenteeltaan nämä namit ovat pehmeitä ja melkeinpä toffeemaisia. Suuria haasteita oli siinä, ettei tullut hotkaistua koko pussia kerralla, sillä näihin TODELLAKIN jää koukkuun! Erityisesti plussaa siitä, että ovat vegaanisia! Ei liivatetta tai mitään epämääräisiä lisäaineita mukana. Jos hakusessa on täydellinen makeinen ja maapähkinävoikin on makuusi, suosittelen suuresti maistamaan näitä - et taatusti tule pettymään!"

- Heidi

Yksityiskohdat

Maapähkinästä ja tuoreesta inkivääristä loihdittu mahtimakeinen, joka vie kielen mennessään! Nakkaa suuhusi ja ihastu ikihyviksi!

Lisätiedot

 • EAN: 7350031933055
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Ruokosokeri, maapähkinä (18%), tapiokatärkkelys (tärkkelys maniokkijuuresta), inkivääri (6%). Saattaa sisältää jäämiä maapähkinästä.

  Ingredienser: Rörsocker, jordnötsmör (18%), tapiokastärkelse (stärkelse från kassavaroten), ingefära (6%). Kan innehålla sår av jordnötter.

  Alkuperämaa / Ursprungsland: Indonesia

 • Alkuperämaa: Indonesia
 • Tuotetyyppi: Inkivääri
 • Ominaisuudet: vegaaninen