Gelatinoitu maca (esipilkottu), 500 g

Gelatinoitu maca (esipilkottu), 500 g
13,95 €
( 27,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Voimaa ja suorituskykyä - vatsaystävällisessä muodossa.

Yksityiskohdat

Vatsaystävällinen ja huippulaadukas valinta on tämä mahtava ja monipuolisesti vaikuttava maca! Esipilkottu eli gelatinoidu maca sulaa helpommin ja se onkin siksi oivallinen valinta myös herkkävatsaisille!

Maca on hyvin voimakas adaptogeeni, eli macassa on ominaisuuksia, jotka auttavat kehoa selviytymään haastavissa oloissa - esimerkiksi kovassa kuormituksessa!

Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä  hormoonitoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda!

Esipilkottu eli gelatinoitu maca sulaa helpommin suolistossamme, koska siitä on poistettu tärkkelys, joten se on huomattavasti vatsa- ja suolistoystävällisempi, kuin perinteinen maca, mikä saattaa aiheuttaa väänteitä hyvin herkkävatsaisille.

Esipilkottu eli gelatinoitu maca sisältää hieman vähemmän hiilihydraatteja tavalliseen verrattuna, mutta enemmän vaikuttavia ainesosia per 100g, kuin tavallinen maca-jauhe.

Maca on todella tehokas kestävyyskunnon lisääjä, joka lisää myös voimaa.

Macaa on kautta aikojen käytetty hormonaalisten häiriöiden hoitoon. Maca on hyvä hormonaalisen tasapainon säätelijä. Macaa on käytetty tuhansia vuosia muun muassa kuukautiskierron häiriöitä korjaamaan. Macan on todettu myös lisäävän seksuaaliviettiä ja piristävän.

Tämä mahtava maca on luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa valinta. Se ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että macakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820731,6430055210231,6430055211900
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Esipilkottu maca*(Lepidium meyenii).*
  = luomulaatuinen.

  Ravintoarvo / Näringsvärde 100 g
  Energia / Energi: 316 kcal / 1329 kJ
  Rasva / Fett: 1,6 g
  - josta tyydyttynyttä / varav mättat: 0,4 g
  Hiilihydraatit / Kolhydrat: 53,4 g
  - josta sokereita / varav sockerarter: 25,02 g
  Proteiini / Protein: 11,2 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Maca
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen