Gaia Pu erh grade I, irtotee, 100 g

Gaia Pu erh grade I, irtotee, 100 g
16,95 €
( 169,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu reilu vegaaninen
Ensiluokkainen, voimakkaan täyteläinen ja terveyttä edistävä tee!

Yksityiskohdat

Les Jardins de Gaia Pu Erh grade 1 -irtotee. Ensiluokkaista pu erh teetä saadaan ikivanhoista kallisarvoisista teepensaista. Voimakkaan täyteläinen teejuoma, jolle on ominaista kostean multainen tuoksu ja maku.

Pu erh –viinin tapaan käsitelty tee:

Vihreän teen tavoin pu erhiä ei hapeteta lainkaan. Ainutlaatuista tälle teelle on fermentointi (maitohappokäyminen). Teelehdet kasataan kekoihin, peitellään, kostutetaan ja käännellään. Prosessi kestää 60 päivää, jonka jälkeen tee kypsytetään hienon viinin tapaan, kuukausien tai vuosien ajan. Kiinassa pu erh -teitä ryhmitelläänkin viinin tavoin vuoden ja kasvualueen mukaan. Parhaimmista, kypsimmistä teelevyistä maksetaan jopa tuhansia dollareita.

Tunne pu erh-teen vaikutukset:

Käymisprosessi lisää pu erhin jo ennestäänkin huimia antioksidantti- ja ravintoainemääriä. Pitkästä käymisprosessista huolimatta siinä on kofeiinia yhtä vähän kuin vihreässä teessä, eli puolet vähemmän kuin kahvissa. Monet normaalisti teetä vieroksuvat kahvinjuojat ovat ihastuneet puerhin voimakkaaseen, syvään ja maanläheiseen aromiin. Erinomaista vaihtelua kahville!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 3582810241028,3582810361429
  • Ainesosat: Ainesosat: Pu erh musta tee* 100%. *=luomulaatuinen. Reilun kaupan tuote.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Irtoteet