Fruits peeling finger mitt -kuorintalaput, 180 g

Fruits peeling finger mitt -kuorintalaput, 180 g
34,95 €
( 194,17 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kätevät, tehokkaat ja luonnolliset puhdistuslaput!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Whamisan Organic Fruits Peeling Finger Mitt sai maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden ihonhoitotuotteiden joukossa?

”Olen luopunut lähes kokonaan tavallisten kuorintojen käytöstä ja vahvoista hedelmähapoista, sillä Whamisan kuorintalaput tekevät kuorinnasta naurettavan helppoa. Vastoin käyttöohjeita jätän tuotteen vaikuttamaan iholleni yön ajaksi, koska sen sisältämä hedelmähappopitoisuus on todella matala. Kuorintalapulla pyyhkäisee kätevästi meikkijäämät iholta, jos sellaisia on puhdistuksen jälkeen jäänyt ja se kirkastaa ihoa yön aikana”,Kokko ylisti tätä luonnonkosmetiikan helmituotetta.

Whamisan hellävaraiset, ihon öljyisyyttä tasapainottavat kuorintalaput poistavat iholta kuolleet ihosolut helposti ja lempeästi, ilman rakeita. Ainutlaatuinen koostumus on peräisin kasviperäisestä betaiinisalisylaatista ja hedelmähapoista, jotka kuorivat ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla ihohuokoset tehokkaasti. Omenan ja vadelman uutteet, hyaluronihappo ja betaglukaani ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään parantaen niiden luonnollista tehoa ja ravitsevuutta. Sopii kaikille ihotyypeille, rasvoittuville ihotyypeille.

Käyttö:

Käytä puhdistetuille kasvoille. Aseta sormet lapussa olevaan taskuun ja pyyhi hellävaraisesti pyörivin, kasvojen keskiosasta ulospäin suuntautuvin liikkein. Käytä 2-3 kertaa viikossa iltarutiinisi ohessa.

Whamisa Skicare –tuotesarjan tuotteet ovat kuuluisaa korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Sarjan tuotteille on myönnetty saksalainen BDIH luonnonkosmetiikka sertifikaatti. Vuonna 2010 perustetussa innovatiivisessa Whamisa-sarjassa yhdistyvät korkean teknologia, pitkän linjan tuote- ja kehitystyö, huikeat kasviraaka-aineet ja kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä. Vedettömyys takaa paitsi 100% rikkaat ja ravitsevat kasviraaka-aineet, saa lisäksi aikaan tuotteiden huikean riittoisuuden. Whamisan käyttämät raaka-aineet on fermentoitu. Fermentointi tehostaa ja voimistaa raaka-aineiden vaikutusta sekä parantaa vaikutusten kestoa.

Lisätiedot

  • EAN: 00970097,8809403812362,8809403813680
  • Ainesosat: Inci: *Aloe Maculata Leaf Extract, *Ethanol, *Glycerin, Sodium Hyaluronate, *Saccharomyces/Apple/Sucrose Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Musa Sapientum (Banana) Fruit Ferment Filtrate, *Citrus Junos Fruit Extract, *Lactobacillus/Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Diospyros Kaki Fruit Ferment Filtrate, Beta-Glucan, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Betaine, Betaine Salicylate, Xanthan Gum, Lactic Acid, L-, Pyrus Malus (Apple) Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Leaf Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Oil, d-Limonene *Luomu ***Luonnollinen säilöntäaine
  • Alkuperämaa: Etelä-Korea
  • Tuotetyyppi: Hyaluronihappo, Kuorinta
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen