Oliiviöljy, extra neitsyt, 500 ml

Oliiviöljy, extra neitsyt, 500 ml
8,99 €
( 17,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ensimmäisen kylmäpuristuksen hienostunut luomuoliiviöljy kaipaa uutta kotia

Yksityiskohdat

Ensimmäisen kylmäpuristuksen saaliina saatua, hienostuneen herkullista luomuoliiviöljyä, jota kelpaa vaativammankin kulinaristin käyttää!

Tämä korkealaatuinen oliiviöljy on valmistettu luomulaatuisista Empeltre-oliiveista Baja Aragonian alueella, Espajassa. Nämä mahtavan maukkaat luomuoliivit viljellään rakkaudella ja vankkumattomalla ammattitaidolla ilman kemikaaleja ja lannoitteita - näin saadaan aikaan maultaan herkullisen intensiivinen, perinteinen ja arvostettu oliiviöljy. 

¡Hola desde España! Nyt voit lumoutua Adukin upean, espanjalaisen luomuprojektin hehkeimmistä hedelmistä! Tämä tuote on Adukin hienon, espanjalaisten pientilojen ja pientuottajien kanssa tehtävän yhteistyöprojektin satoa. Tämä espanjalainen Aduki-tuote tulee suoraan tiloilta ja pienyrityksiltä, ilman välikäsiä – tuoreena, Espanjan auringossa kypsyneenä ja aina tuoreimmasta sadosta kerättynä. Ja aina tietenkin luomuna!

Luomumyynnin tullessa merkittäväksi kaupalliseksi peluriksi, Aduki halusi pois massatuotannosta ja etsiä pienempiä tuottajia. Löydettiin viljeljöitä, jotka vuosikymmenten taidolla ja intohimolla kasvattavat ja valmistavat tuotteensa itse, useimmiten perheyhtiössä, jossa nämä taidot siirtyvät sukupolvelta toiselle.
Adukin pientuottajasarjassa komeilee tällä hetkellä luomulaatuisena pähkinöitä, manteleita, erilaisia papuja (kuivattuna ja purkissa), kuivattuja Malagan minikokoisia ”calabacita”-viikunoita, persikoita, päärynöitä, persimoneja, sahramia, valkosipulia, paprikoita ja hilloja.

Suurin osa tuotteista pakataan käsityönä Helsingin Herttoniemessä. Adukille käsityönä tekeminen on tärkeää, he pitävät ajatuksesta: Made by human hands!
Nämä tuotteet tulevat pienistä maaseutu - ja vuoristokylistä ympäri Espanjaa. Espanja on kooltaan iso maa, jossa on upeita vuoristoja, luonnonpuistoja, puhdasta luontoa ja viehättäviä pikku kyliä ja mahtavasti aurinkoa!

Adukilla ollaan ylpeitä, että he voivat tuoda myös suomalaisten ulottuville nämä upeat tuotteet, joissa on aito maku ja jotka ovat tuotettu suurella sydämellä! Tule mukaan talkoisiin ja maista hehkeää herkkua!

Lisätiedot

  • EAN: 6430013861895
  • Ainesosat:

    Extra neitsyt oliiviöljy*, oliivien ensimmäisestä kylmäpuristuksesta.

    *= Luomulaatuinen

  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Oliiviöljy
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen