Teräspullo, Explorer Brushed 0,5 l

Teräspullo, Explorer Brushed 0,5 l
19,90 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Tämä pullo kestää vanhemmalta lapselle! 

Yksityiskohdat

Tämä teräksestä valmistettu juomapullo on kuin tehty kovaan menoon ja rajullekin retkille. Se on erittäin kestävä ja korkin muotoilunsa ansiosta helppo täyttää, puhdistaa ja kantaa. 

Sigg-juomapullot ovat:
- vastuullinen valinta: yksi Sigg-pullo korvaa yli tuhat muovipulloa
- kestävä valinta: Sigg-pullon käyttöikä on useita vuosia
- liukenematon koostumus: Sigg-pulloista ei liukene juomaan kemikaaleja (naarmuuntumattomaksi kuumentamalla käsitelty erikoissisäpinta)
- tyylikäs valinta: nämä juomapullot kestävät myös katseita!

Parasta hurmaavan ulkoasun lisäksi monien mielestä Sigg-pulloissa on niiden turvallisuus. Monissa testeissä on nimittäin huomattu, että useat kiinalaisvalmisteiset alumiiniset “jäljitelmäpullot” saattavat monien polykarbonaatista (muovin kierrätysnumero 7) valmistettujen pullojen tapaan vuotaa BPA:ta juoman sekaan.

Siggistä juodessani tiedän juovani sinne laittamaani nestettä – en juomapullosta mahdollisesti vuotavia kemikaaleja!

Lisäksi Sigg-pullojen valmistusprosessissa on huomioitu ekologisuus hyvin pitkälle ja valikoimasta löytyy sopiva design- ja pullokoko niin perheen termospullonkokoisille jäsenille kuin varttuneemmallekin elämäntaapertajalle!

EKOLOGISUUS JA MONIPUOLISUUS

SIGG juomapullot ovat ekologisia erittäin pitkän elinkaarensa ansiosta. SIGG-juomapullon käyttäminen uudestaan ja uudestaan on helppo teko, joka vähentää muovipakkausten määrää maailmassa. Australialainen yliopisto laski yhden SIGG-pullon korvaavan yli 2000 muovipulloa elinkaarensa aikana. Lisäksi tiedät juomasi olevan vapaa muovien kemikaaleista. Elinkaarensa lopuksi SIGG on 100% kierrätettävä.

Lisätiedot

  • EAN: 7610465877937
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Juomapullot