Musliiniliina on ihmeellisen ihana apuri ihon puhdistukseen!

Nyt tuli vanulapuille haastaja, kun maailmalla ihastusta herättänyt musliiniliina saapui avuksi ihonpuhdistukseen! Musliiniliinassa kangas on hieman karhea, joten se kuorii ihoa hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä.

Ruohonjuuressa myytävä, Hyvän Olon Maailman musliiniliina on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Nimi ”musliini” tarkoittaa kankaan sidontatapaa.

Kasvojen puhdistukseen tarkoitettu ekologinen musliiniliina tehostaa ihon puhdistamista. Musliiniliina sopii kaikille ihotyypeille, mutta emme suosittele sitä silmämeikin puhdistamiseen, sillä pinnan pieni karheus voi olla liikaa herkälle silmänympärysiholle.

Musliiniliinan käyttö:
Liinaa voidaan käyttää aamuin ja/tai illoin toisen puhdistustuotteen kanssa omaa ihoa kuunnellen. Herkkäihoisille ja erittäin pintakuivalle iholle liinaa voi suositella käytettäväksi kerran päivässä tai silloin tällöin.

Musliiniliinan avulla ihon puhdistaminen on nopeaa ja tehokasta. Sillä on helppo puhdistaa myös hiukan hankalat paikat, kuten nenänpielet ja hiusrajan. Musliiniliina on näppärä apulainen myös paljon matkustavien nesessääriin.

Musliiniliinan vaikutukset ihoon:
Kuoriva vaikutus avaa kevyesti ihon pintaa ja näin hoitovoiteet pääsevät imeytymään tehokkaammin. Iho tuntuu puhtaalta ja suloisen pehmeältä. Ilmavat ja väljästi kudotut liinat kuivuvat nopeasti, joten ne ovat myös hygieenisiä. Liinassa on pieni lenkki, josta sen saa näppärästi ripustettua kuivumaan.

Musliiniliinan käyttöohje:
Levitä puhdistusaine kasvoille. Pyyhi meikki ja lika hellästi pyörivin liikkein kasvoilta lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla. Voit tarvittaessa huuhtaista liinaa välillä. Puhdista liina ja laita kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. 3-4 käyttökerran jälkeen suosittelemme 40° konepesua. Voit pestä sen pyykkikoneessa valkopyykin seassa tai jos haluat keittää liinan, heitä se kiehuvaan veteen desinfioitumaan.

Ihotyyppi:
Sopii kaikille ihotyypeille. Ei suositella karheutensa vuoksi herkälle silmänympärysiholle.

Henkilökuntamme suosittelee musliiniliinaa:
”Musliiniliina on minun kasvopesuni mullistavin juttu ikinä! Se poistaa puhdistusaineen/-öljyn kera kaikki meikin rippeetkin – samalla kevyesti ihon pintaa silottaen. Musliiniliina on must have-juttu!” – Elina