Digest Spectrum -entsyymivalmiste

30 kapselia
Digest Spectrum -entsyymivalmiste
30 kapselia
20,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Ykkösluokan valinta ruoansulatuksen tueksi!

Yksityiskohdat

Digest Spectrum on teholtaan kerrassaan ylivertainen entsyymikimara, joka on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville.

Huikean suosion saavuttanut Digest Spectrum sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten:

• Gluteeni
• Kaseiini (maitoproteiini)
• Laktoosi
• Fenoliyhdisteet

Lisäksi Digest Spectrum sisältää ongelmallisia sokereita pilkkovaa Alfagalaktosidaasi-entsyymiä ja monia muita entsyymejä, jotka vähentävät ruoansulatusongelmia.

Kuten muutkin Enzymedican tuotteet, myös Digest Spectrum on valmistettu täysin ilman täyte- tai lisäaineita kasvikuitukapseliin.

Huom keliaakikot!
Vaikka Digest Spectrum sisältää erityisen DPP-IV -entsyymin, joka pilkkoo tehokkaasti Gluteenia, tuote ei ole tarkoitettu keliaakikoille.

Se on tarkoitettu sellaisille joille viljat ja gluteeni aiheuttavat yliherkkyyttä. Keliakiassa tilanne on yliherkkyyttä vakavampi, joten minkään lisäravinteen (edes Spectrumin) varaan ei voida laskea.

Kuitenkin, jos sairastat keliakiaa ja joudut vahingossa kontaminaatiotilanteeseen (olet syönyt vahingossa gluteenia) saattaa 8 kpl Digest Spectrumeita lieventää vahinkoja.

Mitkä ihmeen entsyymit?
Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan?
No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
 • EAN: 670480291702,670480460306
 • Ainesosat:

  Ainesosat: DPP, Amylaasi, Ksylanaasi, Proteaasi, Alfagalaktosidaasi, Glygoamylaasi, Laktaasi, Lipaasi, Maltaasi, Sellulaasi, Invertaasi, Pektinaasi (+ Fytaasi), Hemisellulaasi

  Ingredienser: DPP, Amylase, Xylanase, Protease, Alpha Galactosidase, Glucoamylase, Lactase, Lipase, Maltase, Cellulase, Invertase, Pectinase (+ Phytase), Hemicellulase.

 • Nutrition Info:

  Ravintoaineet / kapseli:

  DPP-IV 1.400 DPPU
  Amylaasi Thera-Blend 14.000 DU
  Ksylanaasi 20.000 XU
  Proteaasi Thera-Blend™ 98.000 HUT
  Alfagalaktosidaasi 600 GaIU
  Glygoamylaasi 40 AGU
  Laktaasi 2.000 ALU
  Lipaasi Thera-Blend 916 FCCFIP
  Maltaasi 200 DP
  Sellulaasi Thera-Blend™ 400 CU
  Invertaasi 150 SU
  Pektinaasi (Fytaasi) 50 Endo-PGU
  Hemisellulaasi 50 HCU

  100% kasvipohjainen kapseli (selluloosavesi).


  Näringsämnen / kapsel:

  DPP-IV 1.400 DPPU
  Amylase Thera-blend 14.000 DU
  Xylanase 20.000 XU
  Protease Thera-Blend 98.000 HUT
  Alpha Galactosidase 600 GaIU
  Glucoamylase 40 AGU
  Lactase 2.000 ALU
  Lipase Thera-Blend 916 FCCFIP
  Maltase 200 DP
  Cellulase Thera- Blend 400 CU
  Invertase 150 SU
  Pectinase (w/ Phytase) 50 Endo-PGU
  Hemicellulase 50 HCU

  100% vegetabilisk kapsel (cellulosa, vatten).

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen