Cleanse - puhdistustee, 36 g

20 pussia
Cleanse - puhdistustee, 36 g
20 pussia
5,45 €
( 151,39 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Juo itsesi entistä ehommaksi!

"Pukkan Cleanse -yrttitee on minun suosikkini. Sillä on virkistävä ja puhdistava vaikutus, jonka huomaa hyvinkin nopeasti juonnin jälkeen. Paljon hyvää tekeviä yrttejä sisältävä tee sopii painonpudottajille sekä puhdistuskuurinkin tueksi aivan erinomaisen hyvin."

-Ciia

Yksityiskohdat

Ainutlaatuisen makoisan makuinen, kehoa ja mieltä elvyttävä teesekoitus puhdistavia yrttejä: Nokkonen ja voikukanjuuri puhdistavat ja ravitsevat ihoa, fenkolinsiemen ja piparminttu tuovat miellyttävää makua ja aloe vera sekä lakritsi tuovat virkeyttä oloon. Lumoava luomunautinto.

Tämän teen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Cleanse-teen sisältämä, vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.

Tämän teen sisältämä, hengitysteidenkin terveyttä tukeva, raikkaanmakuinen piparminttu lievittää ilmavaivoja (carminative effect) ja tukee suoliston tuikitärkeän bakteerikannan hyvinvointia.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 850835000498
  • Ainesosat: Ainesosat: Nokkonen* (40%), piparminttu* (25%), fenkoli* (25%), voikukanjuuri*, lakritsanjuuri*, aloe vera*. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu