Chlorella-tabletit, 250 g

Chlorella-tabletit, 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Puhdistu ja virkisty!

Yksityiskohdat

Chlorella on yksisoluinen makean veden levä, joka on täynnä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja sekä hyvin imeytyvää proteiinia. Antioksidanttirikas chlorella edistää myös maksan toimintaa ja myös siksi se on erittäin hyvä ravitsija mm. detox- eli puhdistuskuurien aikana. Huippuravinteikkaalla, vastustuskykyäkin buustaavalla chlorellalla on kaiken muun hyvän lisäksi tutkittu olevan verisolujen tuotantoa avittavia vaikutuksia.

Tässäpä hyödyksesi kroppaa tehokkaasti puhdistavaa chlorella-levää näppäräkäyttöisinä tabletteina!

Chlorellassa on enemmän klorofylliä kuin missään muussa kasvissa. Foodinin chlorella viljellään Kiinan luoteisosassa, Sisä-Mongolian rajalla, jossa chlorella saa kasvaa puhtaassa vedessä ja imastossa. Vesi tulee 300m syvyydestä, jolloin pystymme takaamaan sen puhtauden. Chlorella on jauhettu hellävaraisesti luontaisin menetelmin, jotta soluseinät saadaan rikottua, mutta ravinteet kuitenkin säilytettyä.

Suositeltava vuorokausiannos: Aloita 3-6 tabeltilla, määrää voi kasvattaa jopa 10-15 tablettiin päivässä.

Tämä Foodinkin chlorella on raaka (rawfood), luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja GMO-vapaa valinta. Se ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Testaa ja totea teho!

Tietoa Foodin-sarja chlorellan ja spirulinan alkuperästä:
Foodin:in kumppani Kiinassa on yksi maansa pioneerejä chlorellan ja spirulinan parissa. He sijaitsevat syrjäisellä maaseudulla kaukana teollisuudesta, missä chlorella ja spirulina voivat kasvaa kasvihuoneissa, puhtaassa ympäristössä ja puhtaalla vedellä. Altaat ovat suurilla kasvihuoneilla katettuja, jolloin spirulina ja chlorella saavat tarvitsemansa auringonvalon mikä takaa niiden korkeat ravinnepitoisuudet ja etenkin lehtivihreän eli klorofyllin määrän.

Puhdas, jopa 600m syvyydestä kumpuava, vesi on puhdasta ja pitää huolen siitä, että epäpuhtaudet kuten raskasmetallit ja mikrobiologiset arvot ovat ensiluokkaisia. Kasvuympäristö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa spirulina ja chlorella saavat kasvaa nauttien auringonvalosta.

Laadukas spirulina ja chlorella kasvaa runsaan auringon alla, suodatetussa ja puhtaassa vedessä sekä puhtaassa ilmastossa. Molemmat elää ja hengittää myös auringosta, jolloin niihin syntyy paljon ravinteita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051821806
 • Ainesosat: Ainesosat: Chlorella Vulgaris.

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa 1687 kJ/403 kcal
  Proteiinia 66g
  Hiilihydraatteja 23g
  Rasvaa 12g
  Ravintokuitua 11g
  Natriumia 153mg
  A-vitamiinia 10000mcg (1250%)
  Rautaa 132mg (943%)
  Kalsiumia 225mg (28%)
  Magnesiumia 276mg (74%)
  B1-vitamiinia 1,83mg (166%)
  B2-vitamiinia 6mg (429%)
  B6-vitamiinia 2,1mg (150%)
  Foolihappoa 2400mcg (1200%)
  Klorofylliä 3300mg
  Tryptofaania 1250mg
  (% viittellisestä päiväsaannista)
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Chlorella
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen