Chia & kookospatukka, 30 g

Chia & kookospatukka, 30 g
1,90 €
( 63,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Terhakoittava terveyspatukka vie kielen mennessään!

”Roobar -raakapatukat ovat lempipatukoistani! Näistä tuhdeista luomupatukoista ehdoton suosikkini on Chili-lakritsipatukka. Se on selkeästi erilainen ja kunnolla chililtä maistuva nautinto, jota todellakin kannattaa kokeilla.”

- Riina

Yksityiskohdat

Tämä ROO'BAR-sarjan hehkeä herkkupatukka saa mahtavan makunsa korkealaatuisista luomutaateleista, viettelevän ihanasta kookoksesta, rapsakoista ja omega-rikkaista chia-siemenistä ja C-vitamiinirikkaasta ruusunmarjajauheesta. Pyöreän täyteläisen makukokemuksen kruunaa raikkaan makuinen sitruunaöljy. Makeutensa tämä puhtia tuova purtava saa luomutaateleista - lisättyä sokeria patukassa ei ole hippustakaan!

Tässä luomulaatuisessa raakaruokapatukassa ovat kaikki laadukkaat ravintoaineet visusti tallella. Iske kiinni ja ihastu ikihyviksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 3800225476294,3800225477918
  • Ainesosat: Ainesosat: taatelit *, kuivattu kookospähkinä * (22%), chia-siemenet * (8%), ruusunmarjajauhe *, sitruunaöljy *.
    *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Bulgaria
  • Tuotetyyppi: Raakapatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen