Pinnalla nyt

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitys on varmatikin monilla korostunut tämän erikoisen ajan myötä. Itsestään onkin hyvä pitää huolta niin sisäisesti kuin ulkoisesti.
Pinnalla nyt

Yksinkertaistaminen ja merkityksellisyys

Arjen yksinkertaistuminen on saanut monet pysähtymään ja tutkistelemaan elämäänsä ja itseään pintaa syvemmältä. Kun hyörinä on hidastunut, on aitoja asioita alettu arvostaa aiempaa enemmän pintakiillon ja krumeluurien sijaan. Lue juttu kokonaisuudessaan täältä.

Slugging-metodi

Kuivaihoisten keskuudessa virisi vuoden 2020 lopusta uusi ihonhoitovillitys, joka tunnetaan nimellä slugging. Metodin hyödyksi hehkutetaan ihon “uudelleensyntynyttä”, superkosteutettua ja pehmentynyttä tunnetta aamulla öisen slugging-käsittelyn jälkeen. Mistä metodissa oikein on kyse? Kurkkaa juttu täältä.

Mielenterveystaidot

Ihminen on kokonaisvaltainen olento ja siksipä selvää onkin, että mielenterveys vaikuttaa fyysiseen hyvinvointiimme ja toisin päin. Kumman tahansa horjuminen saa aikaan muutoksia toisessa. Lue lisää täältä.

Kuivaharjaus

Vanhassa keinossa on joskus vara parempi eikä kehon kuivaharjaustakaan ole syyttä suotta kaivettu naftaliinista. Lukuisten terveys- ja kauneushyötyjensä ansiosta kuivaharjaus on ansaitusti noussut trendikkääksi tavaksi edistää hyvinvointiaan. Kurkkaa täältä kuivaharjauksen terveys- ja kauneushyödyt!

Vegaaniset kollageeniboosterit

Enää ei välttämättä tarvitse hamuta eläinperäisiä ratkaisuja virkeämpää kollageenintuotantoa havitellessaan: vegaanisiakin vaihtoehtoja löytyy jo kosolti. Tästä blogista löydät lisää vegaanisista vaihtoehdoista.

Ihoikävä

Koskettaminen on ihmisyyden ydintä eikä tuntoaistia turhaan ole kutsuttu aisteistamme syvimmäksi ja evolutiivisesti vanhimmaksi. Kosketus on ihmisen hyvinvoinnille tärkeää - toivottavasti siis pääsemme pian taas halaamaan! Katso juttu kokonaisuudessaan tästä.

Notkea mieli

Kun keho on jäykkä eli kroppa jumissa, sellainen on silloin myös mieli. Notkistamalla kehoaan tulee samalla poistaneeksi arjen ahtautta myös mielestään. Kun mieli on joustavampi, on helpompaa nähdä valoa varjon sijaan ja mahdollisuuksia uhkien asemasta. Lukaise täältä kuinka voit notkistaa omaa mieltäsi!

Contour Face Roller - Avuksi leukajumeihin

Kiristeletkö hampaitasi tai puretko leukojasi yhteen vimmatusti? Etenkin stressaantuneena moni tekee niin huomaamattaan. Yllättävää apua asiaan tuo Ecotools-sarjan Contour Face Roller, joka on hyvinvointivempainten aatelia! Täältä pääset lukemaan jutun kokonaisuudessaan.

Stressistä eroon kiertäjähermoa aktivoimalla

Sehän jo tiedetään, että suolisto on ihmiset toiset aivot ja vatsallaankin voi tuntea. Tämän suolisto-aivoyhteyden mahdollistaa kiertäjähermo, joka yhteydessä kaikkiin tärkeisiin elimiimme. Vagus- eli kiertäjähermon stimulointi tuo tyyneyden myrskynkin keskelle. Kurkkaa täältä ohjeet kuinka kiertäjähermoa aktivoidaan ja mitkä ovat sen hyödyt!

Kotoilu

Kotona oleminen on lisääntynyt suositusten siivittämänä, etätöidenkin yleistyttyä. Keittiöpuuhiinkin on sen myötä alettu panostaa: hitaasti on kokattu ja leipiä leivottu. Juurileivontabuumi on edennyt leivistä pulliin ja muihin makeisiin väsäelmiin. Myös idättäminen ja versottaminen ovat yleistyneet ja niin kombuchaa kuin kefiiriäkin kyhää kotonaan jo melkoisen moni. 

Pesänrakennusviettimme on vahvistunut ja kodin tunnelmaan kiinnitetään nyt aiempaa enemmän huomiota. Diffuusorien, eteeristen öljyjen, suitsukkeiden, palo santo -tikkujen ja muiden tunnelmantuojien suosio on kasvanut kohisten. Kotitekoinen kosmetiikka kiinnostaa ja kansa on alkanut myös kylpeä. Kaapit on saatu siivotuksi konmarituksen hengessä ja turhaksi käynyttä tavaraa on lahjoitettu hyväntekeväisyyteen.

Vaikka kaikille koti ei valitettavasti olekaan turvan ja tyytyväisyyden tyyssija, moni on kokenut kotonaoleiluajan lisääntymisen myönteisenä.