Oiva apu leukajumeihin!

Kiristeletkö hampaitasi tai puretko leukojasi yhteen vimmatusti? Etenkin stressaantuneena moni tekee niin huomaamattaan. Yllättävää apua asiaan tuo Ecotools-sarjan Contour Face Roller, joka on hyvinvointivempainten aatelia!
Oiva apu leukajumeihin!

Kiristeletkö hampaitasi tai puretko leukojasi yhteen vimmatusti? Etenkin stressaantuneena moni tekee niin huomaamattaan. Yllättävää apua asiaan tuo Ecotools-sarjan Contour Face Roller, jolla leukapielten lihaksia rullaamalla saa ne tehokkaasti ja miellyttävästi rentoutumaan. Jo muutaman minuutin rullailun jälkeen leuat tuntuvat erilaisilta: paljon rennommilta ja liikkuvammilta. Ei ole syytä hämääntyä, vaikka Contour Face Roller näyttääkin hieman aikuisviihdekapinelta - kyseessä on oivallinen vekkain leukalihasten rentoutta avittelemaan.

Contour Facial Roller -hierontarulla on varsinaisesti tarkoitettu leukalinjan kiinteytykseen, johon sitä hyödynnetään kasvoöljyn kanssa rullaillen kasvojen keskeltä kohti hiusraja.

Ruohonjuurelaisten kokemusten mukaan Contour Facial Rollerin ehdottomasti isompi etu on kuitenkin leukalihasten jännitysten purkaminen - ja kiinteytysvaikutukset tupsahtavat siihen päälle kivana bonushyötynä.  Jos rullailuelämystä tahtoo tuunata vielä tehokkaammaksi, voi rolleria säilytellä jääkaapissa. Viileyden tuloksena rullailu vähentää kaiken muun hyvän lisäksi kasvojenseudun turvotusta. Toinen vaihtoehto on kastella rullain lämpimällä vedellä ennen hierontahetkeä, jolloin lämmin vimpain availee myös ihohuokosia.

Ilahduttavana lisäetuna Ecotools-sarjan pakkaus sisältää kukkien siemeniä: jos pakkauksen kaivaa maahan, siitä alkaa versio uutta elämää kukkasten muodossa. Näin se käy: irrota pakkauksesta muoviosa, kaiva biohajoava pakkaus maahan ja odottele kaikessa rauhassa sitä, että pahvipakkaukseen ujutetut pikkusiemenet varttuvat kauniiksi kukkasiksi.