Biozink

250 kpl
Biozink
250 kpl
18,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Sinkki edistää hiusten, kynsien, ihon ja luuston hyvinvointia.

Yksityiskohdat

Terveytesi tueksi; helposti nieltävä, hyvin imeytyvä pieni sinkkitabletti. 

BioZink -valmisteessa sinkki on luonnonmukaisessa, tehokkaasti imeytyvässä sitraattimuodossa (sinkkisitraatti). Sen hyväksikäytettävyys on erinomainen.

Annostus:
WHO:n suositus aikuisille on 15 mg, raskauden aikana 20 mg, imetyksen aikana 25 mg ja muuten terapeutin / lääkärin ohjeen mukaan.

Yksi Biozink-tabletti sisältää 15 mg sinkkisitraattia eli reilun kahdeksan kuukauden annoksen.

Sinkki osallistuu useisiin elimistön entsyymi- ja puolustusreaktioihin. Sinkki on erikoisen tärkeä immuunijärjestelmän toiminnalle, sillä ilman riittävää sinkkiä uusien valkosolujen muodostus kärsii. 

Sinkkiä on ihmisessä n.2000mg ja se on elimistölle välttämätön ravintotekijä. Sinkkilisästä tulisi huolehtia kaikissa tiloissa joissa tapahtuu nopeaa kasvua, vastasyntyneiden ja lasten kasvu, puberteetti ja raskaus. 

Sinkki edistää hiusten, kynsien, ihon ja luuston hyvinvointia. Se on myös tärkeä rasvahappoaineenvaihdunalle ja sitä suositellaankin käytettäväksi yhdessä esim. omega rasvahappojen kanssa. Myös miehet hyötyvät sinkistä, sillä se edistää veren testosteroiinitasojen pysymistä normaalina. Sinkki on antioksidantti eli se suojaa soluja hapetusstressiltä.Brändi: Biomed
Pakettikoko: 250 kpl 
Alkuperämaa: Suomi

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 250 kpl
 • EAN: 6417152031013
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Sinkkisitraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

  Valmistettu Suomessa.

  Ravintoaineet / tabletti:
  Sinkkiä, 15 mg (100 %*)
  * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tämä tuote säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Sinkki
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen