Beluga-linssit (musta linssi), 500 g

Beluga-linssit (musta linssi), 500 g
3,90 €
( 7,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Beluga-linssi on linssien aatelia.

Yksityiskohdat

Joko tunnet kasvissyöjän kaviaariksikin tituleeratun beluga-linssin? Nyt saat sen Ruohonjuuresta luomulaatuisena!

Tässäpä siis murkinoitasi tähdittämään paketillinen, luomuviljeltyjä, kuivattuja Adukin beluga-linssejä.

Beluga-linssit ovat kooltaan pieni (mutta makumaailmaltaan suuri), musta ja ravitseva linssilajike. Ainutlaatuisen makunsa ja aromaattisuutensa vuoksi beluga-linssit ovat useiden keittiömestareiden suosiossa. Beluga-linssit soveltuvat mitä mainioimmin mm. salaatteihin, lisukkeisiin, pataruokiin sekä myös idätettäväksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430013860140
  • Ainesosat: Ainesosat: Beluga-linssi.

    Saattaa sisältää viljojen jäämiä.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Linssit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen