Airbrush Concealer -peitevoidesivellin

Airbrush Concealer -peitevoidesivellin
6,55 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Epätasaisuudet, näpyt ja tummentumat piiloon siisitisti siveltimellä!

Yksityiskohdat

Peitevoidesiveltimellä levität sekä voidemaisen että puuterimaisen peiteaineen!

Taputtele niihin kasvojen osiin, jotka kaipaavat meikkipohjan lisäksi peittävyyttä. Kerrosta ohuita kerroksia ja häivytä. Synteettisten harjojen ansiosta peiteainesiveltimellä voit myös häivyttää luomiväriä, sekä tehdä korostuksia kasvoille.

Testaa ja ihastu!

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

Lisätiedot

  • EAN: 0079625012309,079625012309,79625012309
  • Ainesosat: EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Siveltimet
  • Ominaisuudet: vegaaninen