B12-vitamiinisuihke, 400 µg, 20 ml

B12-vitamiinisuihke, 400 µg, 20 ml
19,99 €
( 999,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Kotimainen, puhdas ja säilöntäaineeton B-12-vitamiinisuihke!

Yksityiskohdat

Suuri osa suomalaisista kärsii B12-vitamiinin puutoksesta, erityisesti kasvissyöjät ja varttuneemmat henkilöt sekä esimerkiksi ne, jotka juovat paljon kahvia tai alkoholia. B12-vitamiinin saanti on tärkeää, koska se vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän, psykologisten toimintojen ja hermoston normaalia toimintaa.

Uusi Puhdas+ B12-vitamiinisuihke 400 µg on kotimainen ja säilöntäaineeton B12-vitamiinisuihke. Tuote voidaan tehdä täysin ilman säilöntäaineita, koska tuotteen sisältämät suomalaisista, happamista marjoista tehdyt puolukkamehu ja pihlajanmarjamehu toimivat luonnon omina ”säilöntäaineina”.

Yksi suihkaus sisältää 400 µg B12-vitamiinia. Kätevän spray-korkin ansiosta tuotteen käyttö on erittäin helppoa, yksi suihkaus suuhun päivässä.

Pakkaus sisältää noin 110 annosta.

Käyttö: Aikuisille 1 suihke suuhun vuorokaudessa. Makeutettu ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

 

.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003319
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, syanokobalamiinivalmiste, ksylitoli, puolukkamehutiiviste 100 %, pihlajanmarjamehutiiviste 100 %.

    ingredienser:
    Ingrediensr: vatten, cyanocobalamin, xylitol, lingonsaftkoncentrat 100 %, rönnbärssaftkoncentrat 100 %
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen