Avokadoöljy, 250 ml

Avokadoöljy, 250 ml

Normaali hinta: 10,95 €

Special Price 8,99 €

( 35,96 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Piristä salaattia avokadoöljyllä!
"Avokadoöljy on makunystyröitä hivelevä, mieto öljy, jossa parasta on makeus ja raikkaus! Huomasin jopa, että rutikuiva ihoni sai tästä paljon helpotusta. Käytän avokadoöljyä salaatteihin, ruokiin, kasvoille, ihottumiin, couperosa-poskiini ja  hierontaan. Avokadoöljyllä on uskomattoman paljon positiivisia vaikutuksia!"
- Ciia

"Nam, rakastan avokadoöljyä ihan kaikessa. Sopii myös paistamiseen, kunhan ei käristele. “

- Jenni

Yksityiskohdat

Laadukas ja miedon makea avokadoöljy sopii niin ruoanvalmistukseen kuin kuivan ihon hoitoonkin.

Vitalisoiva avokadoöljy soveltuu mitä mainioimmin kotikokkaukseen: ruuanlaittoon ja paistamiseen. öljyn maku on pehmeän täyteläinen, mieto ja raikas. Suosittelemme tätä mojovaa mahtiöljyä erityisesti salaatteihin kipattavaksi.

Ihoa silottava ja sen toimintoja vireyttävä avokadoöljy sopii erinomaisesti myös ihonhoitoon - etenkin herkän silmänympärysihon vaalimiseen ja kuivalle, ikääntyvälle ja couperosa-iholle.

Emile Noel on perinteinen mutta moderni öljypuristamo Etelä-Ranskassa. Toiminut vuodesta 1926, nyt kolmannessa polvessa. Omalla sarallan pioneeri, ”Maitre moulinier” Emile Noel on kehittänyt käsityöpajasta alkanutta öljynpuristamoaan vastaamaan nykyajan laatuhaasteita ja laajentanut valikoimaa periteisistä oliivista, auringonkukasta, eksoottisiin pähkinäöljyihin, säilyttäen kylmäpuristamistekniikan.

Lisätiedot

  • EAN: 3291960005557,3291960013132,3291960015655
  • Ainesosat: Ainesosat: kylmäpuristettu avocadoöljy*. *=luomulaatuinen
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Muut ruokaöljyt
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen