Avokado-palashampoo (shampoopala metallirasiassa), 90 g

Avokado-palashampoo (shampoopala metallirasiassa), 90 g
14,95 €
( 166,11 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Avokado-shampoopala on hiuksia kosteuttava ja hoitava tuttavuus, kokeile oitis!

Yksityiskohdat

Kaurilan saunan Avokado-palashampoo on kosteuttava ja hoitava tuttavuus. Tämän palashampoon hiuksesi taatusti ostaisivat!

Suuren suosion saavuttaneet, Kaurilan saunan kotimaiset palashampoot valmistetaan korkealaatuisista kasviöljyistä. Ne sopivat herkälle iholle, hajusteherkille ja kaikenikäisille, sekä ovat erittäin helppokäyttöisiä ja riittoisia.

Kaurilan saunan kotimaiset palashampoot on valmistettu käsityönä Helsingissä. 100% vegaaninen tuote - Sinun ja ympäristönkin parhaaksi. Suosittelemme testaamaan!

Kaurilan saunan kotimainen, luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekolologinen valinta.

Tämä palashampoo on pakattu metallirasiaan, johon voi jatkossa mainiosti hankkia Kaurilan saunan palashampoon pahvipakkaukseen pakatun täyttöshampoopalan.

Kaurilan saunan hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat hipiääsi ja hiuksiasi hellävaraisesti ja ovat hämmästyttävän riittoisia käytössä.

Suuren suosion Ruohonjuuren laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa ovat saavuttaneet myös Kaurilan saunan tehokkaat deodoranttivoiteet, jotka pitävät pintansa hikisimmälläkin hetkellä!

Kaurilan saunan kotimaiset luonnonkosmetiikkatuotteet nappaat ihosi iloksi Ruohonjuuresta. Testaa ja tykästy toden teolla!

Lisätiedot

  • EAN: 6430072580102
  • Ainesosat: INCI: Sodium avocadate (Avocado Oil), Sodium Canolate (Canolate Oil), Sodium Cocoate (Coconut Oil), Sodium Castorate (Castor Oil).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Palashampoot, Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen