Ashwagandha

60 kapselia
Ashwagandha
60 kapselia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Mielen rohto, lemmenliekkien leiskauttaja!

"Kun kesälomat lähentelevät loppua, saattaa pikku stressi puskea pintaan. Tähän tilanteeseen suosittelen lämpimästi ashwagandha-yrttijauhetta. Se laskee selkeästi elimistön stressitasoa ja antaa vielä lisäpotkua immuniteetille syyspöpöjä vastaan, varsinkin kun kuurin aloittaa ajoissa. Kaiken tämän lisäksi ashwagandha nostaa serotoniinituotantoa aivoissa - aika kiva paketti!"

- Susanna

Yksityiskohdat

Tässäpä mieltä ja kehoa vaaliva ashwagadha helposti nautittavassa kapselimuodossa!

Pukka-sarjan ashwagandhan kapselit ovat selluloosapohjaisia, eivätkä ne sisällä liivatetta.

Puhtia tuovan vaikutuksensa ansiosta ashwagandha sopii erinomaisesta urheilijoille ja kokonaisvaltaisesta kropan buustaamisesta kiinnostuneille. Intiassa kasvia käytetään joogan ja mietiskelyn tukena.

Ashwagandha adaptogeeni, joka voimistaa loppuun palanutta hermostoa rentouttamalla sitä samalla kun se energisoi kehoa ja mieltä. Se auttaa selviytymään stressistä, parantaa uupuneita lihaksia ja heikkoa hedelmällisyyttä.

Suuren suosion saavuttaneen ashwagandhan muut vaikutukset :
• Lisää antioksidanttista toimintaa
• Parantaa sydän- ja verisuonten terveyttä
• Tekee hyvää mielelle, rentouttaa
• Vaikuttaa suotuisasti lisääntymiseen ja saa lakanatkin liehumaan
• Taistelee Sinun puolellasi stressiä vastaan, tuo tyyneyttä ja rauhaa hektisiin hetkiin
• Toimii adaptogeeninä ja auttaa siten tehoa mukautumaan vallitseviin olosuhteisiin
• On hyväksi hengityselinten terveydelle

Tiesitkö, että...
...sankritin kielellä ashwagandha tarkoittaa hevosen tuoksua? Vaikka tämä ei herätä meissä välttämättä suuria intohimoja, niin sillä tarkoitetaan hevoseen liittyviä ominaisuuksia, kuten ylväyttä, voimakkuutta ja kestävyyttä.

Näin käytät Pukka-sarjan ashwagandhaa: Nauti 2 kapselia 3 kertaa päivässä lämpimän veden kyytipoikana noin 20 minuuttia ennen ruokaa. Ashwagandha sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

Pukka-sarjan ashwagandha on 100% luomulaatuinen, reilun kaupan pelisäännöillä tuotettu ja sopii mainiosti myös kasvissyöjille.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 000050011421,50011421,5060229011718
  • Ainesosat: Ainesosat: ashwagandan juuri* (Withania somnifera) , kasviselluloosakapseli (hydroksypropyylimetyyliselluloosa).
    * = luomulaatua

    Kapselit ovat selluloosapohjaisia, eivätkä sisällä liivatetta.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Ashwagandha
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen