Aloe vera -silmänympärysgeeli, 15 ml

Aloe vera -silmänympärysgeeli, 15 ml
20,95 €
( 1 396,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Sileät, kiinteät silmänympärykset luonnollisesti!

Yksityiskohdat

Tästä ihanalle ihollesi Aloe Vera roll-on silmänympärysgeeli, joka virkistää silmänympärysihoa. Aloe vera ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa ja silottavat juonteita samalla, kun ruusuvesi rauhoittaa ihoa.

Jättää silmänympärysihon nuorekkaaksi ja kauniiksi! Helppo ja nopea käyttää.

100% AITOJA LUONNON RAAKA-AINEITA Ranskalainen kosmetiikkasarja Laboratoire du Haut-Ségala on syntynyt intohimosta kasvien ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Jokainen Laboratoire du Haut-Ségala -tuote on käsin tehty laboratoriossa Etelä-Ranskassa, Aveyronin alueella, korkealaatuisista luomuraaka-aineista. Kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Kukista uutetut eteeriset öljyt antavat kukkaisvesille niiden hellävaraisen tehon. Niillä on ihohuokosia supistavia, virkistäviä tai rauhoittavia vaikutuksia. Kukkaisvesissä ei ole nimestään huolimatta lainkaan vettä, vaan ne saadaan eteeristen öljyjen sivutuotteena.

Lisätiedot

  • EAN: 3559481207912
  • Ainesosat: Aqua,Rosa Damascena Flower Water*,Glycerin,Sodium Hyaluronate,Aloe Barbadensis Extract*,Punica Granatum FruitExtract*,HelichrysumItalicum Flower Water*,Rhodiola Rosea Root Extract,Benzyl Alcohol,Betaine,Hydrolyzed Hyaluronic Acid,Saccharomyces Cerevisiae Extract,Potassium Sorbate,Dehydroacetic Acid,Citric Acid,Salicylic Acid,Sodium Benzoate,Citronellol,Geraniol
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Silmänympärysvoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen