Aktiivihiilihammastahna (fluor), 75 ml

Aktiivihiilihammastahna (fluor), 75 ml

Normaali hinta: 5,95 €

Special Price 3,99 €

( 53,20 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luonnonkosmetiikka vegaaninen

Hampaat vitivalkoiseksi luontoa säästäen!

"Kylppärini must-tuote! Tämä raikas ja tehokas tahna putsaa hyvin jättäen suun raikkaaksi ja hampaat hohtaviksi. Maltillinen määrä fluoria ja aktiivihiili ovat loistava pari hampaiden hoidossa. Tummentumat hampaiden pinnalta alkoi vaalentua jo muutamalla käyttökerralla. Tervetuloa jenkki-hymy!"

- Anu

Yksityiskohdat

Suuren suosion saavuttaneen Humble Brush -hammasharjasarjan kukkea kuopus on tämä railakkaan raikas, aktiivihiilihammastahna, joka on muuten markkinoiden ainut fluoria sisältävä aktiivihiilihammastahna! 

Luonnonkosmetiikkalaatuinen, vegaaninen hammastahna antaa huutia hammaspeikoille ilman turhia kemikaaleja. Hengityksenkin raikkaaksi taikova Humble-hammastahna on ikenille hellävarainen valinta, joka taistelee plakkia, reikiintymistä ja kaiken maailman muitakin hammaspeikkoja vastaan luonnonmukaisin konstein.

Humble Brushin perusta on hyvin ideologinen ja he käyttävät merkittävän osan tuloistaan erilaisissa projekteissa Humble Smile Foundationin kautta. Susittelemme tutustumaan!

Pakkaus on valmistettu Greenleaf-menetelmällä, jossa käytetään vähemmän muovia ja jonka avulla ympäristövaikutuksia on vähennetty. 

Lisätiedot

  • EAN: 7350075691512,7350075691515
  • Ainesosat:

    Ainesosat: Sorbitol, aqua, hydrated silica, lauryl glucoside, xanthan gum, aroma, charcoal powder, sodium fluoride, zinc gluconate, stevia rebaudiana extract, limonene

  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat
  • Diet: vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, luonnonkosmetiikka, vegaaninen