Agavesiirappi, 500 g

Agavesiirappi, 500 g
10,75 €
( 21,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu vegaaninen
Terveellisempää makeutusta!

Yksityiskohdat

Bionan miedonmakea agavesiirappi on puristettu mexicolaisesta agave-kasvista. Agave-siirapissa on matala glykeeminen indeksi ja se on pakattu kätevään, puristettavaan pullon. Sopii hyvin smoothien, leivonnaisten, jälkiruokien ym. makeuttamiseen sokerin sijasta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että agavekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722313156
 • Ainesosat: Ainesosat: Agave-siirappi*. *= Luomulaatuinen

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 1275 kJ/305 kCal
  Proteiini < 0,1 g
  Hiilihydraatti 75 g
  mistä sokereita 75 g
  Rasvaa < 0,1g
  joista, tyydyttyneitä < 0,1 g
  Suola < 0,1 g
 • Alkuperämaa: Meksiko
 • Tuotetyyppi: Siirapit
 • Ominaisuudet: luomu, vegaaninen