Pukka Herbs – Rohkeasti parempaan päin!

Kuvittele maailma, jossa ihmiset voimaantuvat ajatuksesta tehdä vastuullisia valintoja oman terveyden ja maailman hyvinvoinnin puolesta. Kuvittele maailma, jossa tasa-arvo sääntö, ei poikkeus.
pukka vastuullisuus

Noin komeasti visioiden alkaa Pukkan vastuullisuusraportti, jonka lopussa seisoo kiitos. Kiitos siitä, että ponnistelemme yhdessä kohti kestävämpää tulevaisuutta nauttien samalla yrttien voimasta. Koko vastuullisuusraportin voit lukea täältä.

Ruohonjuuressa myytävät Pukka-tuotteet ovat antimia, joita toden totta voi nauttia rinta rottingilla ja hyvillä mielin. Myös Pukka Herbs:in oma porukka on tuotteistaan luonnollisesti täysin tohkeissaan!

Kolmen minuutin tee

Pip Doylen, Pukkan pakkausteknikko paljastaa suosikkiteekseen railakkaan raikkaan ja vimmatun virkistävän Kolmen mintun tee, joka on elokuun ajan tarjouksessa Ruohonjuuressa. Tuon vatsaystävällisen minttuteen nimeen vannova Pip pitää Pukkalla huolta siitä, että pakkausten laatu ja turvallisuus noudattavat niitä standardeja, jotka yritys on niille asettanut. Pukka tekee jatkuvaa kehitystyötä myös pakkauspuolella, viimeisimpänä parannuksena on saatu aikaan teepussin kääreen kierrätettävyys. Tarkkaile siis käärettä - kohta kaikissa Pukkan teevarianteissa on ”kierrätä minut”-logo!

Doylen suosikkijuoma eli Pukkan Kolmen mintun tee on ylivertainen sekoitus piparminttua, viherminttua sekä rantaminttua. Rantaminttu viljellään seitsemän tunnin ajomatkan päästä Delhistä Uttar Pradeshissa, paikassa joka on kuuluisia mintun viljelystään. Piparminttu on vesimintun ja vihermintun risteytys, joka viljellään Egyptissä. Viherminttu kuten muutkin mintut kasvavat parhaiten kosteikoissa. 

Tiesitkö muuten, että mytologian mukaan Minthe oli luonnotar, jota rangaistiin muuttamalla hänet kasviksi, jonka ihmiset talloivat? Lopulta rangaistusta tarun mukaan liennytettiin ja kasvill annettiin makea tuoksu, joka vapautui lehteä kosketettaessa tuoden ihmisille iloa!

pukka shatavari Ruohonjuuri

Womankind ja shavatari

Viime vuonna Pukkan Black Friday-Cyber Monday -myynneistä koko voitto lahjoitettiin TreeSisters -yhdistykselle. Yhdistys pystyi lahjoitussumman ansiosta istuttamaan yli 30 000 uutta taimea ja edesauttamaan naisten hyvinvointia, työllistymistä ja voimaantumista. 

Pukkan työntekijöistä 69 % on naisia. Pukkan yhtenä tavoitteena on jatkaa ja saavuttaa sukupuolien välistä tasa-arvoa osana elvyttävän maatalouden ohjelmaansa.

Tasapaino on lahja mielelle ja keholle, ja sitä tuo elämään osaltaan myös Pukkan supersuosittu Womankind-yrttisekoitus. Womankind on lempeän pehmeä sekoitus shatavaria, kamomillaa, lakritsaa, hibiskusta, kehäkukkaa sekä punajuurta, jotka kaikki yhteen hiileen puhaltaen auttavat naisen hyvinvointia puhkeamaan täyteen kukkaansa!

Shatavari on adaptogeeninen kasvi, joka viihtyy erilaisissa kasvuympäristöissä pystyen mukautumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ayurvedassa shatavari-kasvi tunnetaan nimellä ”hän, jolla oli satoja aviomiehiä”,  joka viittaa kasvin kykyyn boostata hedelmällisyyttä ja samalla myös auttaa jaksamista ja hermoston hyvinvointia.

Shatavari tukee naisellista hyvinvointia mm. kuukautisten aikana ja vaihdevuosien temmellyksessä.

Womankind-yrttisekoitus ja Shatavari-ravintolisä täydentävät toisiaan-  ja ovatkin molemmat sattuvasti Ruohonjuuressa tarjouksessa koko elokuun ajan.

Turmeric gold - kultainen kurkuma

Kurkuma ei paljon esittelyjä kaipaa; tuo kipuja ja tulehduksia lievittävä jymyjuuri on viimevuosina tullut tutuksi varmasti suurimmalle osalle Ruohonjuuren asiakkaista. Nyt onkin oiva mahdollisuus kerryttää kurkumavarastoja syksyn viimojen varalle Turmeric Gold -yrttisekoituksella sekä Turmeric Active -kapseleilla! 

Vuoden 2018 aikana Pukka kiersi 81 päivää, 10 maassa tavaten 17 eri tuottajaa, ja satoja maanviljelijöitä. Näiden matkojen aikana varmistutaan raaka-aineiden laadusta, mahdollistetaan tuotekehittely sekä tutustutaan ja luodaan pitkäaikaisia kumppanuuksia. 

Pukka myös rohkaisee viljelijöitä käyttämään luonnonmukaisia ja perinteisiä viljelysmenetelmiä. 

Ruohonjuuren Pukka-apajille ampaiset tästä >>

Lue myös:

Pukka Herbs - kuinka kasvaa isommaksi ja pysyä silti vastuullisena? >>