Kurkumatee, Turmeric gold

Kurkumatee, Turmeric gold
5,45 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kullankeltaistaista sisäistä hehkua kurkumateestä!

Yksityiskohdat

Pukkan Turmeric gold -kurkumatee taistelee terveytesi tukena - nappaa se oitis sisäiseksi sankariksesi!

Pukka-sarjan Turmeric Gold-kurkumatee valittiin Ruohonjuuren parhaaksi teeksi vuonna 2016! "Kurkumatee on makumaailmaltaan hienostunut teesekoitus terveysvaikutuksiltaan kuuluisaa kurkumaa, sitrushedelmiä ja vihreää teetä. Kupillinen Turmeric Gold-teetä sisältää saman verran antioksidantteja kuin 2 dl mustikoita."

Kurkuma hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käyton hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Annostus: Nauti 1-3 kupillista päivässä, hyvillä mielin!

Tästä kullankeltaisesta kurkumateestä on saatu kahmalokaupalla innostuneita kokemuksia sekä makuhermojen hellittelyn että terveydenkin tukemisessa. Iske kiinni ja ihastu!

Pakkaus sisältää 20 teepussillista taattua tehoa luonnon parhaista aineksista. Kulauta kurkkuusi - ja tunne kurkuman kullankeltainen, suojaava hehku sisälläsi!

PS: Tiesitkö muuten, että ykis kupillinen Pukkan Kurkumateetä sisältää yhtä paljon antioksidantteja kuin 2 dl:n kulhollinen mustikoita ?

Pukkan Turmeric gold -kurkumatee tehokas ja terveellinen valinta hyvinvointiasi tukemaan. Testaa oitis!

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin terveyttäsi tukevia ominaisuuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että kurkumatee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060229014559
  • Ainesosat: Aineosat:
    Kurkumanjuuri* (40%), Suoi Gang vihreä tee* (20%), lakritsanjuuri*, kardemumma*, sitruuna Vanatuslinlehti*, eteerinen sitrusöljy* (6%), sitruuna* (6%)
    * = Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Vihreä tee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen